Rada Manojlović komentarisala članicu grupe “Maneskin”, pa zaključila: ISKRENOST se u Srbiji ne isplati

Pevačica prošla kao bosa ko trnju kada je iznela ono što misli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/A.Nalbantjan, Instagram/Printscreen/vicdeangelis

Rada Manojlović izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju gitaristkinje grupe Maneskin Viktorije de Anđelis, skrenuvši tako pažnju devojkama da je prirodni izgled mnogo lepši i da estetske korekcije nisu neophodne.

Ipak, kaže da joj se ta iskrenost ne isplati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Previše značaja pridajem tome, pošto sam primetila da najveće ratove i probleme izazoveš kada, ne daj bože, kažeš neki stav koji je pritom ispravan. To navuče sve probleme. Bolje pričaj ono na šta većina klima glavom, a u sebi se krsti i sablažnjavaj, svi sve znamo. Ako slučajno kažeš: „Nemojte, devojke, da stavljate silikone”, sledi reakcija: „Šta se ti mešaš? Neka radi ko šta hoće”. Okej… – rekla je Rada za Objektiv, a zatim nastavila:

Foto: Antono Ahel/ATAImages

Pesma „Loco loco” od Harikejna završila je na 15. mestu na Evroviziji, Radi se dopalo njihovo izvođenje i kaže da ima želju da i ona jednog dana predstavlja Srbiju na pomenutom takmičenju.

– Super su bile. Svaka im čast! Prihvatila bih poziv na Evroviziju, ja to čekam odavno! Čuli smo svašta, šta fali „Marakani”? Samo još da naučim da igram kako treba i da mlatim kosom, čisto još neki pokret da dodamo – rekla je pevačica.

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Piše: Lola Stojanović

Foto: Objektiv.rs


Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar