Majka DEVETORO mališana najavila samoubistvo, pa ostavila potresnu poruku o DECI: “Čista ljubav” (FOTO)

Direktor Doma zdravlja u Živinicama Esed Omerkić potvrdio je da je Elvira oduzela sebi život popivši šaku tableta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Elvira Mulavdić, majka devetoro dece, iz sela Gračanica kod Živinica u BiH ubila se 22. maja popivši 150 tableta “apaurin” od 10 miligrama. Strašna tragedija potresla je region, a prema pisanju medija, Elvira je digla ruku na sebe zbog nemaštine i čestih bračnih razmirica.

Elvira je dan pred samoubistvo najavila stravičan čin na Fejsbuku, postavivši crnu sliku na profilu, a u komentaru ispod je napisala: “Ja sam umrla”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posebno je potresno to što je nesrećna žena, nakon što je najavila tragičan čin, objavila potresnu poruku o deci i majčinstvu:

– Biti majka puno radno vreme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav – objavila je Elvira.

Ovo je FOTOGRAFIJA koju je majka devetoro dece objavila pre samoubistva: Ispod ispisane TRI reči (FOTO) 

Direktor Doma zdravlja u Živinicama Esed Omerkić potvrdio je da je Elvira oduzela sebi život popivši šaku tableta.

Omerkić je rekao kako je u subotu, 22. maja, u 15.55 sati Služba hitne medicinske pomoći dobila poziv iz porodice Mulavdić i odmah su s lekarom urgentne medicine i osobljem stigli na lice mesta.

– Dobili su informacije da je Elvira popila 150 tableta “apaurin” od 10 miligrama i odmah su reagovali. Dat joj je potreban lek, uključena joj je infuzija u sanitetu i prevezli su je u Internu kliniku UKC-a u Tuzli. Konstatovano je trovanje tabletama te je upućena u Kliniku za psihijatriju. Međutim, neko iz porodice je, na svoju ruku, umesto da je smeste u kliniku, pacijentkinju povezao kući. Uveče, u 1.33 sati, žena je preminula. Obaveštena je i policija, ali obdukcija tela nije naređena, s obzirom na to da su se znali stvarni uzroci smrti – rekao je direktor Omerkić.

“Volećemo te zauvek”: Nakon samoubistva majke devetoro dece OGLASIO se njen najstariji sin 

Elvira je sahranjena prekjuče u prisustvu porodice i prijatelja.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar