Momak iz Požege zaradio hiljade evra: Strani bogataši DEBELO PLAĆAJU da im Srbi prave decu

Obrazovani, zgodni, mladi Srbi za pare seju gene u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Freepik/Racool_studio/drobotdean, Pixabay

Mladi muškarac do 30 godina, vrlo uspešan student, mišićav, visok, u punoj snazi – ovo su neki od aduta koje traže bračni parovi iz Nemačke, Švajcarske i Austrije kako bi svoju lozu oplemenili dobrim genima, a za to su spremni da plate i do 20.000 evra.

Naime, kako za Objektiv navodi tek svršeni student osnovnih studija Fakulteta za sport G. J. (24) iz Požege, slučajna potraga za poslom u inostranstvu potpuno mu je promenila život. On objašnjava da se javio na zvaničan oglas agencije koja ima kancelariju u Beču, a kroz nekoliko dana je počela i njegova avantura.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Slučajno sam u potrazi za poslom „preko grane” naleteo na oglas u kome su tražili mlade i zdrave muškarce sa obavezom da studiraju i imaju visok prosek ocena za dobro plaćen angažman. Pošto sam preko interneta proverio da je u pitanju zvanična agencija, okrenuo sam broj, preko kojeg su me uputili da im na imejl pošaljem svoje generalije, fotografije – portret i ceo izgled, što sam i učinio. Nekoliko nedelja kasnije pozvali su me na razgovor u Beč. Bio sam u šoku kada sam video da su oni platili kartu i shvatio sam da je u pitanju firma kojoj je vrlo stalo da dođe do ljudi. Uradio sam PCR test i medicinske testove koje su mi tražili, i otišao na razgovor – objašnjava naš sagovornik.

UGOVOR O POVERLJIVOSTI

On navodi da se firma u koju je došao na razgovor nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, što mu je dodatno ulilo poverenje da je u pitanju ozbiljan posao.

– Ono što mi je bilo čudno jeste što mi nisu objasnili o kom angažmanu se radi, već su govorili da za mene imaju nekoliko poslova, koje mogu sam da biram, u zavisnosti od dogovora. Ipak, mislio sam – šta mogu da izgubim kada mi je sve već plaćeno.

Odmah na početku njihov čovek koji me je primio rekao mi je da imaju nekoliko običnih i jednu vanrednu ponudu, koja je mnogo bolje plaćena, ali zahteva diskreciju. Naravno da sam bio zainteresovan, a onda su mi dali da potpišem ugovor o poverljivosti. Nakon što sam stavio potpis, ispričali su mi da se od mene traži da omogućim potomstvo parovima koji ne mogu da ga imaju – objašnjava ovaj tek svršeni nastavnik fizičkog vaspitanja.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVOG TEKSTA I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 26. MAJ

Foto: Objektiv.rs

Izvor:

Komentari (2)

Ostavite komentar