OBJEKTIV ANKETA

“Ima fino telo, SKOČI NA NJEGA”: Beograđani komentarisali zgodnog Italijana, pa pomenuli Sanju (VIDEO)

Pitali smo građane Beograda kako komentarišu njegov imidž, izgled i nastup, a njihovi odgovori će vas doslovno šokirati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL, Objektiv.rs/Danilo Krša

Poslednjih nekoliko dana internet se doslovno usijao od samo jednog imena – Damijano David. Pobednik ovogodišnje, 65. pesme Evrovizije je Italija, koju je predstavljao rok sastav “Maneskin”. Frontmen ove grupe izazvao je ogromnu pažnju javnosti svojim scenskim nastupom, ekstravagantnim kostimom i talentom. Pitali smo građane Beograda kako komentarišu njegov imidž, izgled i nastup.

Na pitanje Objektiva o Damijanu Davidu, ispitanici su bili gotovo jednoglasni. Pripadnice ženskog pola su, na veliko iznenađenje, u najvećoj meri istakle da fatalni Italijan nije njihov “tip” muškarca. Ipak, u moru suzdržanih odgovora, mišljenje nekih muškaraca nas je poprilično nasmejalo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Verovatno je mršav, mršaviji od mene, možda to žene više vole. Mada, moja žena se evo ne pali na njega! – iskren je jedan Beograđanin.

– Ima fino telo, pa ajd’ skoči na njega! – istakao je jedan mladić.

– To je ono pitanje: Žene se ili jako pale na njega ili ne. Nije moj tip i izgleda mi nekako jako usko – rekla je jedna plavokosa devojka, sa kojom se donekle složila i jedna mlađa sugrađanka:

– Nije moj tip.

Kako je jedna od predstavnica Srbije iz grupe “Hurricane”, Sanja Vučić, na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrozije javno istakla svoje simpatije prema zgodnom Italijinu, govoreći da je on prelep muškarac i tom prilikom poručila i da bi se i udala za njega, pitali smo Beograđane da li bi ona i Damijano bili dobar par.

Oglasio se Žika Todorović nakon što su ga POREDILI sa Italijanom: Ovom objavom ZAPALIO Instagram (FOTO) 

– Neka Sanja radi šta hoće, ali mislim da je bolje da uhvati noge od njega! – jasan je jedan mladić, dok su devojke u najvećoj meri podržale njihovu potencijalnu romansu:

– Iskreno, mislim da bi njih dvoje baš bili dobar par. I Sanja je top devojka, prelepa i otvorena. Mada, on nju ne prati na Instagramu, a ona njega prati i to me je malo pecnulo umesto nje – rekla je jedna plavokosa devojka.

– Mislim da bi bili odličan par. Sviđa mi se i njegova i njena energija – prokomentarisala je naša ispitanica.

U svakom slučaju, moramo se složiti da na njegovu pojavu niko nije ostao imun, a šta su građani Beograda još imali da kažu na tu temu pogledajte u video anketi na početku teksta.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar