Anastasija i njen dečko kupili DUPLEKS od 750.000 evra, a prvi KOMŠIJA biće im Miloš Biković?!

Isplivali svi detalji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock, ATA Images

Pevačica Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić nedavno su kupili duples u novoizgrađenim zgradama na Dorćolu, a kako piše Kurir, jedan od prvih komšija biće im glumac Miloš Biković.

Stanovnici ovog naselja su za pomenuti medij otkrili i da li viđaju Anastasiju i Đorđa u kraju i kakvi su oni privatno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Još je mnogo toga ovde u izgradnji. Videla sam Anastasiju nekoliko puta ovde u garaži, bila je sa vozačem, dečka joj nisam primetila. Ljubazna je, uvek se lepo pozdravi. Mislim da se još nije skroz preselila, jer nije često ovde, najčešće samo svrati. Vidim i da stiže neki nameštaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe – rekla je jedna gospođa za Kurir.

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

-Anastasija, njen dečko i Biković su kupili najskuplje i najveće stanove u zgradi. Bikovićev stan je manji, jer su Ražnatovićka i Kuljić kupili dva od po sto kvadrata i napravili dupleks. Ipak, glumac ima lepšu terasu, koja je velika kao pola stana. Njega smo viđali dok je još sve bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi češće. Nije se definitivno preselila, čula sam da se kod njih stalno nešto dodaje, nisu bili zadovoljni kuhinjom, pa su to renovirali, a i nameštaj je nešto kasnio – dodao je jedan mladi bračni par.

Kako se dalje navodi, dok sve ne bude sređeno baš onako kako je zamislila, Ražnatovićeva vreme kada nije u vili na Dedinju ili kod dečka u Novom Sadu, provodi u jednom stanu u Strahinjića Bana. Jedan dečko koji radi u obližnjem kafiću to je i potvrdio.

-Najčešće je doveze vozač ili taksi. Stalno je s nekim koferima, neki roze nam je svima zapao za oko. Gostima koji sede u bašti uvek privuče pažnju kad prođe, komentarišu kako je lepa bez šminke. Dođe nekad i sa drugaricom nekom, jednom sam video i nekog visokog momka, kolege su mi rekle da joj je to dečko – otkrio je on za pomenuti medij.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ipak, nije znao da kaže da li Anastasija taj stan iznajmljuje ili je u njenom vlasništvu.

-Nisam siguran, ali vrlo moguće da je iznajmljen, 90 odsto stanova u toj zgradi se iznajmljuje. Ona je kupila novi stan, pet minuta pešice odavde, sigurno joj je to praktično, kad ide da obilazi radove – zaključio je mladić za Kurir.

Anastasija i Đorđe kupili su dva stana od po 10o kvadrata koji se nalaze jedan iznad drugog i od njih napravili dupleks. Prema pisanju pomenutog medija, on ima pet soba, nekoliko kupatila, ogroman dnevni boravak i staklenu terasu.

Za razliku od njih, Miloš Biković kupio je stan od preko 100 kvadrata, sa prostranom terasom od 60 kvadrata, navodi Kurir.

Prema daljim pisanjima, stambeni kompleks u kom su kupili stanove jedno je od najurbanijih naselja u Beogradu sa najlepšim pogledom na Dunav, a cena kvadratnog metra je od 2.750 do 3.740 evra.

Anastasija Ražnatović večeras pravi rođendansku žurku: Zove samo VAKCINISANE, a sprema i IZNENAĐENJE



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar