Crno-beli optimisti pred finale Kupa: Reči koje svi navijači Partizana žele da čuju!

"Mi ćemo se potruditi da se spremimo najbolje što možemo i pokušati da osvojimo trofej ove godine"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

Fudbaleri Partizana se spremaju za finalnu utakmicu Kupa Srbije u utorak od 19 sati protiv Crvene zvezde na stadionu “Rajko Mitić”.

Crno-beli će pokušati da trofej Kupa vrate u svoje vitrine, nakon izgubljenog finala prošle godine od Vojvodine u Nišu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Očekivanja su uvek pozitivna. Očekujem pobedu, naravno. Teška je utakmica, finale, ali pozitivna su očekivanja – kaže Filip Holender, koji će odmah po završetku Kupa otići u Mađarsku na pripreme reprezentacije pred Evropsko prvenstvo.

– Ostala nam je još ta jedna utakmica da završimo ovo na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe, potruditi se da dobijemo utakmicu i uzmemo trofej. Derbi kao derbi, nikada nije bio nešto mnogo otvoren, a pogotovo sada što je nagrada trofej. Mislim da neće biti mnogo lep fudbal, ali mi smo tu da igramo svi na rezultat- rekao je Slobodan Urošević, koji će izvesno biti na terenu od prvog minuta, zbog povrede Ivana Obradovića.

– Poslednja utakmica u sezoni, finale Kupa, biće mnogo teško, ali idemo na pobedu da uzmemo taj trofej i zadovoljimo nas i sve naše navijače. U derbiju nema puno kalkulisanja, najbitnija je pobeda, sve ostalo se ne gleda, zaboravi se posle jednog dana – ističe Aleksandar Šćekić, jedan od glavnih igrača crno-belih od kada se Aleksandar Stanojević vratio na klupu.

– Očekivanja su sigurno, kao i svakom drugom igraču ovde i treneru- pobeda. Mi ćemo se potruditi da se spremimo najbolje što možemo i pokušati da osvojimo trofej ove godine. Derbi nije baš prelep za gledanje, ali takmičimo se i mi i oni, igramo na rezultat. Jedna je utakmica, sigurno da ni ovaj derbi neće biti prelep za gledanje- izjavio je Svetozar Marković, kojem će ovo biti poslednji meč u drugom mandatu u Humskoj, jer se potom vraća u Olimpijakos.

– Sigurno da je jak derbi, da se igra jako motivisano, da je to posebna utakmica. Tri dana mirne glave i idemo da dobijemo – ističe Nemanja Jović.

On je noćna mora svakog “delije”: Stigao je u Beograd kako bi ispratio finale Kupa Srbije! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar