Mara dovela TRI studenta u sobu, pa se onesvestila od pića: Probudila je bol, a ISTINA ju je dokrajčila

Pomućena svest koštala ju je najkomplikovanije noći u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Mathilde Langevin

Studentkinja Mara B. (22) optužila je trojicu kolega sa univerziteta u San Francisku da su je prošlog vikenda silovali u sobi u okviru studentskog doma.

Marin identitet javno je zaštićen dok se ne utvrde činjenice, a ono što je poznato je da je devojka u sobi provela noć sa trojicom kolega, od kojih je jednog znala od pre.

Saru SILOVALI godinama, a kad su došla SEDMORICA doživela je pravi pakao: “Govorili su mi da sam lepa”

Studentkinja je policiji ispričala da ju je posle lude noći u sobi, obeležene alkoholom i marihuanom, ujutro probudila bol u stomaku i ispod njega. Kada je otišla u toalet, primetila je i da između nogu ima i malo krvi, naglasivši da joj je ciklus već prošao prvih dana maja. Rekla je da je pozvala kolegu koga je znala sa predavanja i koji joj se dopadao da prenoći u njenoj sobi. On je tokom večeri pozvao dvojicu prijatelja s drugog Univerziteta da im se pridruže. Mara je rekla da se posle nekoliko flaša vina onesvestila i zaspala je na jednom od dva kreveta u sobi. Devojka je ubeđena da je silovana – rekao je izvor policije za medije u Kaliforniji.

Studentkinja je u međuvremenu išla na pregled kod ginekologa kako bi utvrdila ima li dokaza za njenu optužbu. Prema nepotvrđenim informacijama, lekari su joj rekli da postoje znaci da se dogodilo silovanje, ali nisu sigurni u to.

– Maru je dokrajčilo to što je i od doktora čula da je verovatno u pravu. Ubeđena je u svoju verziju priče, zbog čega je potpuno skrhana. Policajcu je rekla i da je kolega s fakulteta dok se nije onesvestila bio navalentniji nego inače i terao je svoje prijatelje iz sobe kako bi se ‘mazio’ s njom. Iako mu je rekla da to ne želi jer je već u alkoholisanom stanju. Narednih dana će se videti šta je bilo u pitanju – kaže izvor policije.

Osumnjičeni kolega je saslušan i negirao je bilo kakvu umešanost u potencijalno silovanje naglasivši da je sa prijateljima sedeo još neko vreme u Marinoj sobi dok je spavala, a onda su mirno napustili zgradu i ostavili je samu.

Ukoliko se dokaže da Mara nije silovana, njen kolega koga sumnjiči za to mogao bi da pokrene tužbu protiv nje, pošto mu je prethodnih dana već narušen ugled na Univerzitetu i u studentskom domu, pošto se pročulo za priču iz sobe pomenute studentkinje.

Moniku silovali pred mužem i bratom da prizna nešto što nije uradila: Potpisala je i zakoračila u pakao



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar