Saru SILOVALI godinama, a kad su došla SEDMORICA doživela je pravi pakao: “Govorili su mi da sam lepa”

Ona je od svoje 11. do 16. godine bila silovana i zlostavljana u pedofilskom lancu zvanom Roterham

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Pakao kroz koji je prošla Sara Vilson otpočeo je kada je imala samo 11 godina, a 2015. godine ova hrabra žena odlučila je da svoju ispovest podeli sa javnošću.

Prema njenim rečima, u školskom dvorištu silovao ju je jedan Pakistanac. Kako navodi, nakon toga je bila posramljena i stidela se sama sebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve brutalnosti kroz koje je prošla opisala je u autobiografkoj knjizi pod nazivom “Zlostavljana.” Ona je od svoje 11. do 16. godine bila silovana i zlostavljana u pedofilskom lancu zvanom Roterham. Kada su pedofili otkriveni, postao je to jedan od najvećih skandala u Velikoj Britaniji. Na području Jorkšira, pedofilska banda, uglavnom muškaraca azijskog porekla, je ordinirala od početka 90-tih do 2013. godine, a procenjuje se da su zlostavljali više od 1.400 devojaka.

Muškarci dvostruko i trostruko stariji od mene pravili su se da su moji prijatelji, govorili su mi da sam lepa, a kupovali su mi sve što sam htela – telefone, odeću, cigarete, i naravno alkohol i drogu. Onda su počeli da me voze u druge gradove gde sam spavala i s njima i njihovim prijateljima. Imala sam 12 godina i mislila sam da je to normalno – toliko su mi ‘isprali’ mozak – opisala je Sara, prenosi Daily mail.

Ona je u svojoj knjizi opisala da su je ponekad silovali i po sedam muškaraca za redom.

– Ponekad su me vozili nekoliko stotina kilometara da bih spavala sa sedam muškaraca zaredom, kako bi mi dali drogu – kaže i dodaje da odbijanje nije bilo opcija:

– Navukli su me na alkohol i drogu, što sama sebi nisam mogla da priuštim, a pretili su da će zapaliti kuću mojih roditelja.

Sara je otkrila kako je njena majka prijavljivala policiji njene nestanke bezbroj puta, ali oni nisu preduzimali ništa jer su, prema njima, devojke same pristajale na to.

– Socijalni radnici stavili su me u dom, ali moji zlostavljači pokupili bi me taksijem svaki dan. Kada bi me dovezli rano ujutro, čak su osoblju u domu plaćali da ćute o svemu – ispričala je Sara.

Tek kada je napunila 17 godina uspela je da se izvuče iz kandži pedofila i to samo zato što je postala prestara za njihove potrebe. Lanac ovih pedofila raskrinkan je 2010. godine i tada je uhapšeno pet muškaraca zbog seksualnog iskorišćavanja devojčica.

Pedofil pratio devojčicu (9), pa ušao u zgradu za njom, a onda ga je neviđeno PREVARILA (VIDEO) 



Izvor: Srbija Danas

Komentari (9)

  1. Koji deo: - taj da je bila dete silovano u školskom dvorištu i pod pretnjom da će joj zapaliti kuću? - da su je zlostavljači navukli na drogu? - da su potplaćivali socijalne radnike i da policija nije reagovala? - DA JE USPELA DA SE IZVUČE IZ NJIHOVIH KANDŽI TEK KAD JE POSTALA PRESTARA ZA NJIHOVE POTREBE, zapravo, ne razumete? Ili više volite da verujete da se devojčice rode da bi bile zlostavljane, ili da bi bile kako to latentnih nasilnici kažu 'k.ve'?

    Odgovori
  2. U ovom clanku su Pakistanci bolesna nacija, to su braca ovih koje uvozi kreator srpskog zlatnog doba za sve anti Srbe, @Danase!

    Odgovori
  3. ''kupovali su mi sve što sam htela – telefone, odeću, cigarete, i naravno alkohol i drogu.'' I kaže silovanje?

    Odgovori

Ostavite komentar