Ša OSTAVIO Taru, ona mu javno odgovorila: Ja sam ti OPROSTILA, ti sebi nećeš moći što si me oterao (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Zadrugari su mogli da čuju razgovor repera Nenada Aleksića Ša i Stefana Karića u kom su govorili o Tari Simov.

Tom prilikom govorili su o njenim tajnama i navodnim razgovorima sa bivšim verenikom Stefanom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Složio sam neke kockice, ja imam jaku intuiciju žensku, muško sam i te kako, i kroz život sam, nisam vidovit, ali mogu da predvidim stvari – rekao je Ša.

-Prvenstveno sam sebe lagao, ja sam negde verovao u tu priču koju je ona meni pričala, želeo sam da verujem, ali kada si mi jednom rekao da neko kao ja koji imam tako jako intuiciju, ne mogu da vidim… I te kako sam znao u tom periodu i govorio sam joj da neke stvari radi namerno, kao da je htela da je ja ostavim, sad ne znam da li je to zarad rijalitija, ili kao da bude loša, pa da bude kao da sam je ja ostavio, ali ja sam verovao da je to neka ljubav, jer mi je nemoguće da ono o čemu smo pričali, ali ako neko može tako da odglumi, onda joj svaka čast – dodao je reper.

Foto: Instagram/Printscreen/tarasimov

Nakon ovoga na svom storiju na Instagramu oglasila se i Tara i napisala poruku koja je, očigledno, bila upućena Aleksiću.

-Ja sam ti oprostila, ti sebi nećeš moći, što si otišao kada si mi bio najbliži, što si me oterao kada sam pomislila da bih mogla da te zavolim. Nisam imala nameru da se svetim ali namestilo se i sada odlazim, bez pozdrava, sada kada sam ti najbliža. I znaj da spavaću mirno, sutradan kada ustaneš zadovoljan jer znaš da te neko čeka. I neće mi razbiti san kada umesto mog glasa začuješ “Birate nepostojeći broj”, jer previše si mi snova razbio, ovaj ti ne dam, ovaj sanjam sama, kada već ti nisi umeo da sanjaš o sreći sa mnom. I nikada nisi uspeo da me zavoliš jer nisam želela da molim za tvoju ljubav jer nisam želela da preklinjem – stoji u citatu koji je objavila Simova.

Ša OSTAVIO Taru: Sve sam joj dao, nisam ja ovca! Oglasila se i ona, evo šta mu je DRSKO poručila (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar