“Mama, spremna sam da odem”: Devojka (24) se porodila, pa UMRLA od kovida, a njena majka želi samo jedno

Unuka joj je jedina uspomena na ćerku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Tiempo de San Juan

Mariela Luna, majka 24-godišnje porodilje Karen koja se porodila, a potom umrla od posledica koronavirusa u Službi sa neonatologiju bolnice Rouson u San Huanu, ističe da ćerku ne može da vrati, ali želi da njena unuka koja je rođena posle 24 nedelja trudnoće, ostane živa i zdrava.

U ovom trenutku jedino što Mariela Luna želi jeste da vidi svoju unuku Zamiru, jedino što joj je ostalo od ćerke.

“Došla je POKOJNA baka Ana”: Beba preživela nesreću kakvu niko ne bi, roditelji ubeđeni u ovo ČUDO

Dvedesetčetvorogodišnjakinja iz argentinskog Albadrona, osećala se dobro sve do subote, kada je primljena na hitan carski rez.

– Te večeri me je pozvala i rekla: “Mama, moram da odem na carski rez, spremna sam”. To je bilo poslednji put da sam je čula. U nedelju su mi rekli: “Gospođo, žao nam je, vaša ćerka je preminula” – navela je nesrećna žena, prenosi Tiempo de San Juan.

Mariela je u ponedeljak 11. maja otpratila ćerku u bolnicu pošto je pritom bila i dijabetičar, ali njeno stanje bilo je stabilno.

Foto: Printscreen/Facebook

– Nakon toga otišla sam na posao, a iz bolnice su me pozvali i rekli da je Karen pala u nesvest, ali da će biti dobro. Tek u četvrtak su mi rekli da je pozitivna na koronavirus. U subotu me je ćerka pozvala i rekla da moraju hitno da joj urade carski rez, da bi mi u nedelju javili da je veoma loše i da je preminula – istakla je ona.

Njena unuka Zamira rođena je posle 26 nedelja majčine trudnoće, imala je 1.500 grama. Karen je tražila da vidi ćerku, ali zbog ozbiljnosti situacije nisu joj dozvolili.

Potom je umrla, a da nikada nije ni videla svoju bebu.

– Sve što želim je da moja unuka sada bude dobro i da je vodim kući. Ona mi je jedina uspomena na ćerku – zaključila je Mariela Luna.

Pronašao majku posle 30 godina, a kada je došao u njenu kuću, sačekao ga je novi ŠAMAR života



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar