“Tužilac mi psovao majku, Beljanski hteo da me UDARI”: Kokanović otkrio za Objektiv sve o INCIDENTU

Situaciju su, kaže, hteli da smire njegov advokat i disciplinski tužilac Dejan Nikolić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Sevale su pesnice i pljuštale uvrede u sudnici! Umesto suđenja, advokati i tužilac rvali su se kao u ringu posle incidenta koji je, ni manje ni više, izazvao Vladimir Beljanski, prvi čovek Advokatske komore Vojvodine na suđenju beogradskom kolegi Čedi Kokanoviću! Sve je počelo kada je Beljanović „pukao” jer ga je Kokanović ispitivao skoro sat i po vremena.

– Kada sam mu rekao da laže u svom svedočenju, Beljanski mi se uneo u lice i kazao: „Tebi tata laže!“ Ja sam mu tada odgovorio nešto za njegovog oca. Nastavio je da me vređa, ne sećam se tačno šta, a onda je uzeo flašu vode i ispolivao mene i mog advokata. Polio je i sudske papire, a voda je završila i po plafonu. Onda je krenulo koškanje – priča za Objektiv Kokanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NEĆU DA TUŽIM

Situaciju su, kaže, hteli da smire njegov advokat i disciplinski tužilac Dejan Nikolić.

– Između mene i Beljanskog stajali su moj advokat i tužilac Nikolić, a on je nastojao da me dohvati. Međutim, Nikolić nije smirivao situaciju, a Beljanski je nastojao da me, u tom koškanju, udari. U tom guranju, tužilac Nikolić mi je opsovao majku. Našli smo se jedan pored drugog i on me je u jednom trenutku oborio, ali sam ja njega povukao i pao je sa mnom. Beljanskog su potom odveli u posebnu prostoriju i tu ga zatvorili – kaže Kokanović. Naš sagovornik je ogorčen, ali otkriva da neće tužiti Beljanskog.

Piše: Danica Ćuruvija

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 19. MAJ

Foto: Objektiv.rs”


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Da li je moguče da niko još nije pokrenuo postupak za izbacivanje tog nasilnika Beljansko iz AKV? Šta još, pored svega što je uradio, treba da se desi da nas više ne bruka? Advokatura se sa njim srozala do mulja!!

    Odgovori
  2. Advokat Vladimir Beljanski je pre neki dan udario kolegu u AKS, pre neku nedelju lagao Viši sud u Bg (slučaj Asomakum) i to sve sa pozicije predsednika AKV, dakle sa pozicije izborne funkcije (ne urodjene), sa koje moralni čovek može otići slobodnom voljom, a ne samo kad je procesno prinudjen. Zašto? Zato što pred njim polažu zakletvu pripravnici i advokati kada stupaju u profesiju i zato što ima bar 1000 dostojnijih.

    Odgovori
  3. Koja arogancija. Novinar V. Beljanskog pita da li bi sada uradio drugačije, a on odgovara šta bi želeo da bude Kokanoviću. Pa on je tu svedok koji je imao najmanje razloga da izgubi takt. Pri tome, verujem da mu je Kokanović na reči da mu otac laže, uzvratio da je u prostoriji jedini pravnosnažno osudjeni lažov Vladimirov otac, adv. Slobodan Boda Beljanski, koji se titulom “dr” služi i nakon što mu je pravnosnažno oduzeta. Dakle - otac VB je lažov. Nije čovek mogao to oćutati.

    Odgovori

Ostavite komentar