Nezapamćen skandal na estradi: Buba Koreli slikao svoj POLNI ORGAN i objavio na društvenim mrežama (FOTO)

Da li mu se ovo omaklo, ili je ipak nešto hteo da poruči svojim pratiocima pokazaće vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Danas je na njegovom Instagram nalogu osvanula fotografija koju niko nije očekivao.

Naime, reper je na Insta stori okačio selfi na kom je izbacio svoj polni organ. Da li mu se ovo omaklo, ili je ipak nešto hteo da poruči svojim pratiocima pokazaće vreme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Buba Koreli nedavno je bio u žiži interesovanja kada se saznalo da su on i Jala Brat “uvalili” Maji Berović plagirane pesme.

Reč je o numerama “Balmain”, objavljenoj 2017. na albumu “Viktorijina tajna”, i “Sama” i “Vip”, koje su nastale 2018, na CD “Sedam”.

Prema saznanjima Kurira, Berovićeva je za ove tri pesme ukupno platila Bubi i Džali 30.000 evra, misleći da su oni autori kompozicija i i tekstova, ali izgleda da nije tako. Jutjubu su stigle tužbe za krađu autorskih prava za pomenute tri pesme od autora iz inostranstva, koji tvrde da su u tim numerama iskorišćene njihove melodije, koje su na toj platformi objavljene znatno ranije.v



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar