Poznato stanje muškarca povređenog u kafanskoj tuči u Kruševcu: Izboden NOŽEM, pa hitno prebačen u KC Niš

Čovek je verovatno uboden nožem ili nekim drugim šiljatim predmetom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Kruševljanin Dalibor M. (37) koji je zadobio teške telesne povrede u kafanskoj tuči sinoć oko 23 sata u teškom je zdravstvenom stanju, rečeno je u Kliničkom centru u Nišu.

– On je zdravstveno zbrinut i trenutno se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju, a ima povrede grudnog koša i stomaka – kazali su u KC Niš.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čovek je verovatno uboden nožem ili nekim drugim šiljatim predmetom.

Incident se zbio u jednoj kafani na periferiji Kruševca kada je izbila opšta tuča u vreme fajronta. On je u ovom gradu prvi put operisan, ali je prebačen na dalju negu u niški Klinički centar u Nišu.

Masovna tuča u restoranu kod Kruševca: Muškarac teško povređen, poznat MOTIV SUKOBA

Podsetimo, kruševačka policija je zbog incidenta u kafanskoj tuči, koja je izbila zbog fajronta restorana, uhapsila četvoricu muškaraca, među kojima i osumnjičenog za pokušaj ubistva.

– Pripadnci policije u Kruševcu uhapsili su S. S. (27) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. S. S. se sumnjiči da je u noći između 15. i 16. maja nešto pre ponoći u restoranu u Kruševcu nožem u leđa ubo tridesetčetvorogodišnjeg gosta lokala. Muškarac je, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, zbrinut u kruševačkoj bolnici, a potom prevezen u Klnički centar Niš. Pored njega, uhapšeno je još tri osobe.



Izvor: Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar