Kakva vest, strašna vest: Bivši osvajač evropskog trofeja želi Marka Nikolića na klupi!

Prema pisanju turskih medija, Nikolić je prvi pik i samo se postavlja pitanje kada će se desiti njegova selidba. Međutim, hajde ipak da sačekamo sa donošenjem zaključaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Bivši trener Partizana Marko Nikolić još jednom potvrdio kvalitet, pošto je i sa moskovskom Lokomotivom stigao do trofeja Kupa Rusije. Zbog toga, postoje mnogi klubovi koji su zainteresovani za njegove usluge.

Nova vest stiže nam iz Turske, a ona glasi: Čelnici Galatasaraja su krenuli u potragu za novim trenerom koji će titulu vratiti u njihove vitrine, jer dosadašnji stručnjak Fatih Terim nije uspeo da dođe do pehara, iako je kolo pred kraj imao dobru šansu za tako nešto.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema pisanju turskih medija, Nikolić je prvi pik i samo se postavlja pitanje kada će se desiti njegova selidba u Tursku, jer još uvek nije potpisao ugovor sa Lokomotivom.

Lokomotiva, koju s klupe predvodi Nikolić, nije uspela da izbori plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona uprkos pobedi u poslednjem kolu protiv Urala (1:0).

Popularni “železničari” su se uoči poslednjeg kola nalazili na trećem mestu i zavisili su od ishoda meča drugoplasiranog Spartaka iz Moskve na gostovanju Ahmatu u Groznom.

Spartak je gubio 2:0, ali je na kraju remizirao sa 2:2, što je Lokomotivu sprečilo da uprkos pobedi protiv borbenog Urala, izbori za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Inače, za one koji ne znaju, Galatasaraj je svojevremeno osvojio Kup UEFA, davne 2000. godine, pobedom nad Arsenalom u finalu. Za tim sa Bosfora trenutno nastupaju fudbaleri poput Radamela Falkaa, Arde Turana, Sofijana Fegulija, Žedsona Fernandeša.

Srbin poražen u ruskom ruletu: Marko Nikolić ostao bez Lige šampiona u poslednjim minutima! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Sportski žurnal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar