Za SNS 29. maj je DAN D: Važna sednica, svako će dobiti ocene kakve zaslužuje

Naprednjake čeka puno mnogo posla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Dan D u Srpskoj naprednoj stranci biće 29. maj kada će biti održana sednica Glavnog odbora na kojoj će se raspravljati o rada funkcionera kako na lokalnom nivou, tako i onih na visokim državnim funkcijama.

Na sednici će se glasati o ujedinjenju SNS-a i SPAS-a Aleksandra Šapića, ali što je još važnije, raspravljati o ocenama koje je članstvo te stranke dalo funkcionerima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naprednjaci za Alo! ističu da je sednica pred njima izuzetno važna i poručuju da će svako dobiti onakve ocene kakve zaslužuje.

Miloš Vučević, potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Novog Sada, ističe da naprednjake čeka puno posla.

Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković

– Očekujem pre svega da se posle dužeg vremena održi sednica Glavnog odbora, koja do sada nije mogla biti održana zbog epidemije. Čeka nas puno posla. Konačna odluka o ujedinjenju sa SPAS-om, a razgovaraćemo i o radu stranačkih organa i funkcionera. Važna sednica je pred nama – kazao je on.

Milenko Jovanov, narodni poslanik i potpredsednik SNS-a, kaže da će ocene biti zaslužene.

– Od sednice očekujem da donese dodatnu snagu i jedinstvo SNS-u, a ocene će biti onakve kakve svako od nas zaslužuje – tvrdi on.

Vladimir Orlić, potpredsednik Skupštine Srbije i član Predsedništva SNS-a, očekuje da se na toj sednici još jednom pokaže suštinska razlika između Srpske napredne stranke i ostalih stranaka.

– A svako ko se plaši odluka stranke, strepi od glasa njenih članova – sam najbolje zna koje razloge za zabrinutost ima i koliko su opravdani – poručuje on.

Podsetimo, sednica Glavnog odbora je zakazana za 29. maj, a do tada će trajati izjašnjavanje članstva u gradskim i opštinskim odborima naprednjaka, njih 169 širom Srbije, koji će oceniti rad funkcionera, kako onih koji obavljaju značajne stranačke funkcije, tako i onih koji imaju javne pozicije na lokalu i republičkom nivou. Mišljenje baze će, kako prenose mediji, biti prosleđeno centrali stranke i onda će se o tome i glasati.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar