Došao je u Beograd da završi veliki posao: Zvezda na pragu astronomskog transfera!

Legenda posmatrala meč na "krovu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Sportski direktor Ajaksa Mark Overmans je u društvu šefa skauting službe holandskog tima Henkom Veldmatom posetio Beograd sa ciljem da vidi Zvezdinu braću Mituljikić i uživo se uveri o kakvim biserima je reč, prenosi Mozzart sport.

Legenda holandskog fudbala je posmatrala duel omladinaca Zvezde i Voždovca sa željom da dodatno skautira Jovana i Nikolu Mituljikića, momke za koje je Ajaks ozbiljno zagrizao i želi ih u svojim redovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ajaks je odavno počeo da se raspituje za najtalentovanije iz Omladinske škole Crvene zvezde i spreman je da uđe u posao sa srpskim šampionom. Crveno-beli se nadaju da bi mogli da zarade astronomsku cifru, pogotovo što je reč o igračima koji nisu igrali seniorski fudbal. Čelni ljudi Zvezde žele minimum šest miliona evra i plus 20 posto od naredne prodaje, što predstavlja zaista ogromnan novac za momke koji imaju samo 18 godina.

Foto: FK Crvena zvezda

Nikola i Jovan Mituljikić igra sjajno pod komandom Marka Neđića i zaista su oduševili svakog koji ih je posmatrao uživo. Nikola je ove sezone postigao 12 golova u Omladinskoj ligi Srbije, dok je Jovan zabeležio sedam golova.

Strašni detalji smrti bivšeg trenera Zvezde: U ponedeljak bio na Upravnom odboru, u četvrtak umro!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Koje sve priče:Dragović, Prijović, Pavkov odlazi za milione a on u Niš, Ben odlazi, itd itd sve sami spinovi a od svega nula da i velikim slovima NULA. ajde odbijte više dota mi vas je.

    Odgovori

Ostavite komentar