SKANDAL

Naručio prostitutku, a stigla mu ĆERKA?! Otac Božane Vujinović pucao sebi u glavu nakon saznanja o ćerki?

Prema jednoj verziji njenom ocu su prijatelji platili dame za provod, a onda je ugledao svoju ćerku među njima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Antonio Ahel

Starleta Božana Vujinović pre desetak dana se našla u centru medijske pažnje zbog medijskih pisanja da se njen otac Božo ubio, navodno, nakon saznanja da mu je ćerka prostitutka.

Kako Kurir piše, prema jednoj verziji koju su ispričale njene koleginice, njenom ocu su prijatelji naručili devojke za provod, a on se šokirao kada je među njima video i svoju ćerku. On ju je to veče, navodno, oterao kući, a posle toga se ubio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bozanstvena ? (@bozanstvena___)

Prema drugoj verziji, Božo je ćerku video na šipci u jednom lokalu u Banjaluci gde je počela svoju karijeru.

Božana je od ranije poznata javnosti, pre svega zbog veze sa pevačem Acom Lukasom. Njih dvoje vezu nikada nisu krili, fotografije kako razmenjuju nežnost bile su svuda, ali veza se ubrzo završila.

Foto: ATA images

Starletu su povezivali i sa fudbalerom Nejmarom zbog fotografije koju je ona objavila na svom profilu na Instagramu, a koja je nastala u Parizu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bozanstvena ? (@bozanstvena___)

Ipak, najveći skandal dogodio se kada je u javnost isplivala vest o tome da je Vujanovićeva navodno uhapšena u Bečićima u jednom hotelu. Kako je Kurir tada preneo, ona i još jedna devojka u tom trenutku bile su sa još šest turskih državljana.

-One su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa devojaka za noć sa Turcima bila je 500 evra po osobi – rekao je tada izvor za pomenuti medij.

Nakon ovoga, kako se pisalo, Božana je platila kauciju i izašla na slobodu.

Prema navodima, hapšena je 2014. godine sa starletom Mimi Oro povodom suzbijanja elitne prostitucije, a tada je njeno ime pronađeno na spisku najpoznatijeg estradnog makroa.

Aca Lukas konačno otkrio da li ima DEVOJKU: Spomenuo i RAZVOD od Sonje



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (4)

  1. Pa meni je čovek našao novčanik ,ništa nije dirao i ja lepo flašu rakije i kafu odnela da se zahvalim.Ima i drugačijih.

    Odgovori
  2. "Platila kauciju i izasla"?! Kolika je kaucija?! S obzirom na 6 puta po 500 eura je lepa cifra za jednu noc zanima me kolko plate da se oslobode"bede"?!

    Odgovori

Ostavite komentar