Iva Štrljić ODBRUSILA voditelju: Naljutila se zbog njegovih provokacija, ON hteo da napusti emisiju

Niko nije mogao da veruje da će glumica ovako da odreaguje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tv Grand/printscreen

Glumica Iva Štljić pobesnela je u jednoj emisiji na Grand televiziji, jer ju je voditelj neprestano provocirao, a ona je burno odreagovala.

Naime, voditelj je u emisiji rekao da Ivu stalno viđa u šetnji i na kafi sa markantnim i visokim muškarcem, aludirajući na to da je navodno našla dečka kog krije od javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne viđaš me se sigurno ni sa kim, jer uvek sama šetam. Inače se više družim sa muškarcima nego sa ženama i uglavnom možeš da me vidiš kako pijem kafe sa raznim muškarcima, ali to su moji prijatelji i drugovi – rekla je uznemireno glumica, pa nastavila:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Tv Grand/printscreen

– To nije istina. Ja kad sam s nekim u emotivnoj priči sigurno me nećeš videti s njim kako pijem kafu, jer sam vrlo diskretna osoba. Uvek to krijem, čak ni prijateljicama ne pričam, nikad se nikom ne poveravam. Ne vodim te neke ženske razgovore – rekla je Iva u “Zvezde Granda Specijal”.

– Vidiš ti to, iz mirne žene sam izvukao neko ludilo. Doviđence, ja se tebe plašim – poručio je voditelj i krenuo da napusti studio, ali se ubrzo predomislio.

Iva Štrljić za Objektiv: “Kada sam bila mala tata mi je čitao Jesenjina, tako sam zavolela književnost”

 

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar