Estradni menadžer razvezao jezik o OKRŠAJU Arkana i Miroslava Ilića: Udario ga je CIPELOM u meniskus

Mnoge situacije su se prepričavale iz noćnog kluba "Duga"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: instagram printscreen/jugo.nostalgija;Zeljko Raznatovic, also known as Arkan, Serbian criminal and later a paramilitary leader, briefs press in Belgrade, Serbia, Yugoslavia, 01 September 1993. EPA/STRINGER

Mnogo njih ne zna da je nekadašnji klub “Duga” okupljao mnoge uticajne ličnosti iz tog vremena, počev od najpoznatijih pevača, sve do pripadnika zemunskog klana.

Vlasnik ovog prestoničkog kluba bio je estradni menadžer Vladimir Perović, koji je u emisiji “Goli život”, otkrio anegdotu o nemilom događaju koji se dogodio između Željka Ražnatovića Arkana i Miroslava Ilića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sa Arkanom sam se znao još iz mladosti. Kada se vratio iz Nemačke došao je preko dana da me vidi. Ja sam mu rekao da u Dugu ne može da uđe. E onda me je zvao inspektor Bižić i rekao da su ga zvali i da moram da ga pustim. I tako je Arkan ušao u Dugu. Bio je izuzetno korektan”, rekao je Perović.

Tadašnjim žestokim momcima je bilo zabranjeno da uđu u “Dugu”. Ipak, za neke pravila nisu važila.

“Zove me konobarica i kaže da mi je došao neki drugar iz Nemačke i da me čeka. Ja požurim, uđem skoro nigde nikog nema kad ono sedi Ljuba Zemunac sa kravatom u odelu pored disk džokeja. Naručio flašu viskija i sedi. Pozdravio se sa mnom. Bio je tu jedno sat i po, počastio je sve i otišao. Nikada više nije dolazio. Njemu je važno bilo važno samo da uđe u Dugu”, ispričao je Perović.

Foto: Youtube/printscreen

Bilo je situacija kada je Vlada hteo da neke ljude uvede u svoj lokal, ali se to momcima koji su radili na ulazu nije dopalo.

“Sa Ćentinim bratom sam išao u osnovnu školu u Zemunu. Ćenta je bio korektan dečko. Njega sam iz drugarskih obzira morao da pustim ali se moji vratari nisu složili. E onda sam im jedan dan rekao da ne dođu na posao jer sam Ćentu morao da pustim. Došao je, sedeo je sat-dva, počastio sve i otišao”, rekao je Perović.

“Miroslav je umeo da dođe pijan, bio je veseljak. Pio je tzv “božić piće”. To je mešavina Kurvoazijea i koka-kole. To je bilo odvratno. I tako sam jednom sedeo sa Borom Čorbom, dogovaramo neki koncert, sede tu Arkan i Dragoslav Šekularac, i Miroslav se u jednom trenutku strmoglavi počne da me doziva. U jednom trenutku me povuče i ja padnem preko stola.

– Šta radiš to pevač? Ajde smiri se malo, oglasio se Arkan.

– Šta oćeš?, uneo mu se Miroslav u lice.

Arkan ga je samo caknuo cipelom u meniskus i zamalo padne. Šepajući ode do mojih vratara da pita ko je ovo. Kad su mu rekli da ga je udario najjači mangup kriminalac u Evropi, Miroslav je uzeo taksi i nikad nije više došao u Dugu. Dobro, posle su se oni pomirili”, ispričao je Perović.

Estradni menadžer otkrio TAJNE estrade: Lepa Brena je NOKAUTIRALA Šabana Šaulića, spala mu perika s glave



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar