Brutalna ODMAZDA! Izraelci likvidirali najbitnije ljude Hamasa, POGINUO i vrhovni komandant

Šin Bet je naveo da je, pored toga, ubijeno još desetak operativaca iz Hamasovog odseka za proizvodnju, istraživanje i razvoj oružja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bezbednosna služba Izraela Šin Bet saopštila je da su u izraelskog vazdušnom napadu stradala 16 pripadnika Hamasa, među kojima je i vrhovni komandanti.

Šin Bet identifikovala je četvoricu najviših komandanata Hamasa koji su poginuli u zajedničkoj operaciji sa izraelskim odbrambenim snagama ranije danas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Basem Isa, komandant Hamasove gradske brigade u Gazi, DŽama Tala, šef njene sajber komande i odgovoran za poboljšanje tačnosti raketa grupe, DŽamal Zabeda, šef istraživanja i specijalnih projekata u odeljenju za proizvodnju municije i Hazem Hatib, Hamasov glavni inženjer u odeljenju za municiju, svi su poginuli u napadima, naveo je Šin Bet.

Prema podacima bezbednosne službe, Sami Radvan, vođa Hamasovog odseka tehničke obaveštajne službe i Valid Smali zadužen za industrijsku opremu odeljenja za proizvodnju oružja, takođe, su ubijeni u ranijim napadima na lokacije Hamasa.

Šin Bet je naveo da je, pored toga, ubijeno još desetak operativaca iz Hamasovog odseka za proizvodnju, istraživanje i razvoj oružja.Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar