Bahati vožač “PORŠEA” od 250.000 evra se osramotio: Prolaznici ŠOKIRANI prizorom u centru Beograda (FOTO)

Vlasnik automobila marke „Porše karera“ od neverovatnih 250.000 evra parkirao je automobil van zone, a tablice je prekrio nalepnicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Slučajni prolaznici ostali su šokirani prizorom koji su danas videli u centru Beograda, kada su u Ulici Kralja Petra na Dorćolu uočili nepropisno parkiran luksuzan automobil.

Naime, vlasnik automobila marke „Porše karera“ čija se cena kreće oko 250.000 evra parkirao je automobil van zone, a kako bi izbegao kaznu svoje registarske tablice je prekrio nalepnicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kazna za nepropisno parkiranje je 5.000 dinara, što je, složićete se, zanemarljiva suma za nekoga ko može da priušti ovakav automobil.

Foto: Objektiv.rs

“Je li ovo uopšte dozvoljeno?”: HIT scena na Zvezdari, svi gledaju u PORUKU na kontejneru (FOTO) 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

Ostavi komentar

 1. Kao da u Beogradu ima ne znam koliko poršea i nije u pitanju sramoćenje, nema vozač ni trunke srama i obraza, samo bahaćenje I bezobrazluk!

  Odgovori
 2. A koliko u Beogradu ima ovakvih Porše Karera sa otvorenim krovom sive boje čije su tablice BG a završavaju se sa MR? Pa to se u MUP evidenciji odmah pronađe. Ovaj vlasnik je sasvim sigurno dobitnik pretižne nagrade “Moron godine”!

  Odgovori
 3. Ovo se već masovno radi u zonama snimanja. Rešenje je da oko sokolovo stane, skine nalepnicu snimi reg.tablicu, naplati kaznu za nepropisno parkiranje + kaznu za ometanje službenog lica u vršenju dužnosti..

  Odgovori
  • Mozda da imate porse nebi imali vremena da komentarisete….nije se popeo na glavu nikom a nije ni na pesackom. Gledajte svoja posla bice vam lakse u zivotu!

   Odgovori
  • Koga briga za to gde se parkirao?…. Njegova stvar. Verujem da svi ovi što pišu “bezobrazluk”, “sramota” bi voleli da imaju isti ovakav automobil i verujem da vi se isto ponašali😂

   Odgovori
 4. Ne sme da se dira nalepnica na registraciji, ali moze da se pozove saobracajna koja bi mu naplatila vise kazni.

  Odgovori

Ostavite komentar