Ginekolog na ultrazvuku uočio nešto STRAŠNO i poslao je na ABORTUS: Nije ga poslušala i desilo se ČUDO

Ona je istakla da je na njenu odluku verovatno uticao majčinski instinkt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Britanka Džordan Skvajers (25) doživela je potpuni šok u 12. nedelji trudnoće kada joj je ginekolog nakon urađenog ultrazvuka pokazao detalj na bebi koji, kako joj je objasnio, ukazuje na to da beba zasigurno ima Daunov sindrom i posavetovao joj da “što pre okonča trudnoću”. Ona je 2018. godine podelila svoju priču sa javnošču, a mi vam u celosti prenosimo njeno iskustvo.

– Ginekolog mi je rekao da što pre abortiram. Uopšte mi nije dao bilo kakvu drugu opciju, samo je prokomentarisao da “zakažem abortus što pre”. Kako mi je objasnio, budući da beba ima veliku količinu tečnosti u potiljku, sigurno će se roditi sa Daunovim sindromom – prepričava majka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, kako kaže, popričala je sa svojim partnerom Džonatanom (33) i kako su već imali jedan pobačaj, rešili su da ne prekidaju trudnoću.

Odbijala je, kaže, da ide na dalje testove i preglede i mirno je čekala termin za porođaj. Na svet je njihov sin Džej došao carskim rezom i bio je potpuno zdrav

– Ne znam da li je to majčinski instinkt ili nešto drugo, ali znala sam da moram da nastavim trudnoću. A majkama želim da poručim da uvek traže mišljenje drugog lekara, naročito u ovako teškim i osetljivim situacijama – rekla je ona.

Marijana proživela horor: Muž je silovao, a kada mu je rekla da će da ABORTIRA, tek je počeo PAKAO! 



Izvor: mirror.co.uk, Mirror

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar