Oglasile se URAGANKE iz Roterdama, pa prokomentarisale SKANDAL sa Gocom Tržan o kom BRUJE svi

Članice popularne grupe rekla šta misle da li je Tržanova ljubomorna na njih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Članice grupe “Hurricane” prekjuče su stigle u Roterdam gde će pesmom “Loco, loco” braniti boje Srbije, a ne kriju da su da su se spremile kao “zapete puške”.

– Imale smo rigorozne i svakodnevne pripreme, ali smo spremne. Bilo je tu svega. Izgleda da ćemo ove godine na Evroviziji morati da ostanemo u hotelskim sobama i nema žurki na tim delegacionim skupovima. Nažalost, karantin. S obzirom na to da smo se sve tri vakcinisale, nismo dobile nikakve određene privilegije. Nama je bitna samo jedna soba u kojoj možemo zajedno da treniramo – poručuje Ksenija, dok Sanja otkriva nekoliko informacija vezanih za nastup na glamuroznoj sceni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uraganke su prokomentarisale i izjavu Goce Tržan, koja je nedavno rekla da

– Gocu znam privatno otkad sam bila mala. Sve je bilo na mestu što je rekla. Iskreno je odgovorila na naše pitanje. Ne može pesma svakom da se svidi. Treba ljudima vremena da se naviknu na novu numeru „Loco, loco“. Ne postoji nikakav skandal sa Gocom Tržan – poručile su Ksenija i Ivana, koja jaču polovinu nije odvela u Roterdam.

Foto: Twitter/printscreen

– Ne vodimo jače polovine, ne daju nam. Šta da radimo (smeh).

Nedavno se u medijima pojavio snimak na kom se Ksenija ljubi sa svojim dugogodišnjim momkom, što je izazvalo oprečne komentare:

– I dosad sam izbegavala da komentarišem bilo šta u vezi s mojim partnerom, tako da je najbolje da i dalje ostane tako. Ljudima je to bilo čudno, a meni svakidašnje. Knez me nije kritikovao zbog mog postupka jer mog momka dugo već poznaje, tako da mu to nije smetalo.

„Hurricane“ su snimile i mini rijaliti o svom životu koji bi trebalo uskoro da ugleda svetlost dana.

– Snimanje mini rijalitija je završeno. Ima još par završnih kadrova. Očekujte svašta interesantno, jedna iskrena priča u kojoj smo plakale. Trebalo bi to da se pusti uskoro, ne znamo tačan datum – kaže Ivana.

Orilo se aerodromom „Ne daj se, delegacijo“

Nakon urađenih PCR testova i uz oštre mere opreza kako se ne bi zarazile, „Uraganke“ su juče u pratnji srpske delegacije otputovale ranom zorom. U belim uskim trenerkama istakle su svoje obline, pa su se svi okretali za njima i kada su stigle u Roterdam. Pre polaska, Sanja je na aerodromu zapevala “Ne daj se, ne daj se, delegacijo”, izmenivši reč „generacijo“ iz original verzije u „delegacijo“.

Računamo na glasove iz dijaspore

Osim što planiraju da oduševe publiku širom Evrope, one iskreno kažu da se najviše uzdaju u glasove iz dijaspore.

– Pratite nas, slušajte, poručujemo našim ljudima iz dijaspore da glasaju za nas, da donesemo pobedu Srbiji – kaže ovaj ženski trio.

Uraganke imale PRVU probu na Evroviziji: Dobile su pregršt pohvala, ali i jednu ZAMERKU (FOTO)

Izvor:

Komentari (1)

Ostavi komentar

  1. Pesma NIJE skandal, već njihov PORNO nastup (“koreografija” i golotinja), kao i SVE izveštačeno kod njih, počev od PAČIJIH KLJUNOVA, pa do govora (u intervjuima)

    Odgovori

Ostavite komentar