Dijana (28): Volim da gledam kako moj muž vodi ljubav s drugom ženom, a JEDNA stvar me još više uzbuđuje!

Ona je opisala kako izgleda život jednog svingerskog para

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Dijana (28) i njen suprug su naizgled klasičan britanski bračni par, a ono što ih izdvaja od mnogih drugih je “otvoreni brak” i ljubav prema svingerskom seksu.

– Počeli smo kao svingeri a onda smo shvatili da želimo da još više istražimo takav način života. Odlučili smo se za koncept “otvorenog braka” i oboje imamo slobodu da tražimo koliko god hoćemo partnera van naše veze – objašnjava ona i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Često idemo na svingerske žurke, koristimo sve moguće asplikacije za onlajn upoznavanje parova, a i kod nas kući smo napravili nekoliko vrućih žurki.

– Ono što ja najvaiše volim je da gledam svog muža dok vodi ljubav s drugim ženama. I samo jedna stvar me više uzbuđuje od toga, a to je kada vodimo ljubav s jednim ili više parova u isto vreme. Volimo da stvari idu polako, svojim tokom… Pre neki dan smo imali seks sa veoma nervoznim parom, prvo smo se mazili sa njima, a kada su se malo opustili, prešli smo na pravu akciju  objašnjava Dijana.

Foto: Shutterstock

– Koliko god da volimo seks, podjednako nam je bitno da i ostali uživaju. Pokušavamo ljudima da objasnimo da to što se mi viđamo s drugim ljudima, i što se često ne slažemo oko nekih stvari, ne znači da nismo zaljubljeni jedno u drugo. Druga predrasuda je da su osobe poput mene “lake žene”. To što ja uživam u rekreativnom seksu, nikako ne znači da spavam sa svakim koga sretnem. Zanimljivo je da na ovaj način razmišljaju i muškarci i žene – navodi Engleskinja.

Foto: Freepik/gpointstudio

– Naša veza je jaka i zasnovana je na iskrenosti. Svingerski seks je unapredio naš ljubavni život, stalno otkrivamo nešto novo i retko nam se dešava da nam bude dosadno ili da smo frustrirani zbog nečega. Naš stil života ne krijemo od drugih, i ljudi na često pitaju kako da se priključe svingerskim žurkama – zaključila je Dijana.

Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (11)

Ostavi komentar

  1. Uzbudljivo je sve ovo, ali nije lako preći crtu i zaigrati. Trojke, četvorke, pijani grupnjaci su jedno.. Ali kada dođe do toga da sa osobom koju voliš i imaš ozbiljnu vezu treba da pređeš ‘crtu’ sa nekim trećim, trećom, parom.. Nije lako zakoračiti, koliko god primamljivo izgledalo.

    P.S. Ne pitajte me kako znam, ‘pričao mi drug’. 😉

    Odgovori
  2. Перверзија је, са психопатолошке тачке гледишта, свака настраност, изопаченост или девијација у односу на моралне и социјалне норме

    Odgovori

Ostavite komentar