SKANDALOZNO! Đilasova novinarka objavila bolestan tvit: “Sarapa prelazio ulicu, noga sama krenula na gas”

Biljana Lukić napisala najbolesniji tvit do sada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

Novinarka i radnica “Multikoma” Dragana Đilasa, ujedno i njegova najveća promoterka, napisala je skandaloznu objavu na svom Tviter profilu.

Naime, ona je napisala da je htela da pregazi automobilom Predraga Sarapu, kog je navodno videla na ulici, ali kako je napisala na kraju objave “nije htela da isprlja auto”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Od zanimljivosti izdvajam da sam vozila dok je Sarapa prelazio ulicu. Noga sama krenula da gazi gas,sreća, pa je mozak uzviknuo “ne prljaj auto” – napisala je ovaj sraman Tvit Biljana Lukić.

Da li u Srbiji mogu da se novinari izlažu ovakvim bolesnim izjavama? Zašto se sada ne oglase isti oni koji se za neke druge novinare odmah dignu na noge, i prave skandale u čitavoj zemlji ako njihovim miljenicima nije po volji.

Gde su udruženja novinara da osude napade i pitamo se šta bi bilo da je to neko drugi napisao, na primer za Đilasovu omiljenu novinarku Žaklinu Tatalović? Da li bi tog momenta cela lažna elita kukala kako je to poziv na ubistvo?!

Sigurni smo da bi bilo tako i da bi Đilasovci na noge digli celu Evropu. A ovako, kad Đilasova radnica poziva na ubistvo novinara i voditelja Pink televizije, onda je to za lajkove i smeh?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Prepotentna, gruba, nevaspitana, kao i njen sef Djilas. Demokrate su bile na vlasti, Srbija nikad nije bila jadnija nego tad...ne znam sta oni vise hoce, pokazali su sta su znali, uglavnom nista vredno pamcenja. Doduse, jesu...smucili su se svima koji su ih doveli na vlast, medju kojima sam bila i ja. I sad bi ona da gazi...

    Odgovori

Ostavite komentar