ŠOK

Nikolina Pišek otkrila detalje SVAĐE sa Severinom: SVAŠTA mi je izgovorila, osećala sam se pogođeno

"Ona je to doživela vrlo lično", obrazložila je voditeljka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek ostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila da je svojevremeno imala neprijatnu situaciju sa pevačicom Severinom Kojić.

-Ja sam inače pacifista, ali… Severina se ljuti na mene jako. U vreme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali… Eto, ona je bila tada u tom nekom nezgodnom razdoblju gde je bila vrlo osetljiva, što mogu da razumem – rekla je Nikolina u emisiji “Fakap”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA images

-I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim došao je jedan trenutak gde je njen već sada bivši suprug morao da kaže svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživela vrlo lično. Ona je shvatila da njemu niko ne sme da daje medijski prostor da on nešto kaže… Imale smo posle jedan razgovor, svađu – dodala je Nikolina.

-Ona se meni javila i svašta mi je izgovorila, ja sam se osećala pogođeno i vrlo nevino. Ona se ljuti na mene jer mislim da je pogrešno shvatila neke stvari. Ako može neko slučajno da joj pošalje poruku, da slučajno pogleda ili tako nešto, stvarno mi je žao. Stvarno nisam imala nikakvu lošu nameru i stvarno nije bilo do mene, nisam imala uticaj na to da li će se taj prilog emitovati ili ne. I stvarno se saosećam s tvojom boli u to vreme i sada, baš mi je žao – rekla je Nikolina iskreno u emisiji.

Hrvati su me zvali ČETNIKUŠOM! Nikolina Pišek ispričala za Objektiv sve o PAKLU kroz koji prolazi



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar