Vodim ljubav s dečkom 6 puta dnevno, a sada mi je predložio nešto zbog čega NOĆIMA ne mogu da spavam

Stvari ponekad iznenada krenu naopako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada smo sa nekim u vezi samo iz koristi, takav odnos sigurno ne može dugo da potraje.

Jedna Britanka se zbog toga požalila kako je u nedoumici da li i dalje treba da ostane sa svojim dečkom ili je vreme da svako krene svojim putem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je uglavnom tih i zamišljen, dok ja imam više samopouzdanja. Ima samo nekoliko prijatelja i mnogo je vezan za svoje roditelje. Kad izađemo na piće, sve vreme ćutimo ili svako gleda u svoj telefon. Čim dođemo kući, ja odmah skidam svu odeću sa njega – započela je svoju priču.

– Tokom seksa on je uvek pun energije. Ne samo da je savršeno zgodan, nego mi radi neke stvari zbog kojih hoću da poludim. Kad biste ga videli, nikada ne biste pomislili da on može da bude tako dobar u krevetu. Ima veliki libido i može da izdrži čak 6 puta u toku noći. Pre neko veče sam mislila da ću se onesvestiti od tolikih orgazama – objašnjava Engleskinja.

Foto: Shutterstock

– Problem je u tome što sam ja svesna da ga koristim za seks. Znam da sam sa njim u vezi samo zato što može da mi pruži najbolji orgazam. Za vikend moj šef organizuje žurku, a njegova sekretarica me stalno pita koga ću dovesti sa sobom.

Foto: Konrad Bk / Alamy / Alamy / Profimedia

– Volela bih da povedem svog dečka, ali znam da će me osramotiti pred kolegama. On čak ne ume da vodi normalan razgovor, niti da se ponaša kako treba. Poslednje što želim je da me oni gledaju s podsmehom zbog njega.

Foto: Pexels/Sara Motta

– Pre neki dan mi je predložio da se verimo. Prvo sam se nasmejala, a onda nisam mogla da verujem da je rekao tako nešto. Od tada nikako ne mogu da se smirim i stvarno ne znam šta da uradim – završava svoju priču.

Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar