Pamela Andreson otkrila najveću TRAUMU: Momak je mislio da je zanimljivo da me sa ŠEST drugara…

Glumicu je zlostavljala dadilja, a onda je dva puta bila silovana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Prinstcreen/Instagram/pamelaanderson

Glumica Pamela Anderson pre nekoliko godina otkrila je da ju je dadilja sek*ualno zlostavljala u detinjstvu, tačnije od njene šeste do desete godine. Međutim, to nije bilo jedina trauma za Pamelu.

Nakon toga ju je silovao muškarac od 25 godina kada je imala samo 12 godina, a kada je imala 14 godina silovao je drug sa njegovih šest drugova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje – rekla je glumica.

Skrhana majka Pamele Anderson, Kerol, priznala je da nije znala kroz šta joj je sve ćerka prošla, dok ova to nije javno priznala u Kanu. Nakon Pamelinog priznanja da je dva puta silovana, kao i da je zlostavljana u detinjstvu, njena majka je ostala u šoku i potpuno zbunjena, ali nadasve tužna što je njeno dete kroz sve to prolazilo samo. U isto vreme, kanadska policija pokrenula je istragu povodom navodnih zločina.

Foto: Printscreen/Youtube

Podsećamo, Pamela je na predstavljanju svoje fondacije 2014. u Kanu otvoreno pričala o svom detinjstvu i po prvi put je priznala da je njeno prvo s*ksualno iskustvo bilo silovanje.

– Sedela sam otvorenih usta kada sam za to saznala. Moj suprug Beri i ja smo uvek mislili da smo bili posvećeni roditelji, tako da je bilo zaista užasno čuti za ovo sada. I ja sam bila podjednako šokirana kao i svi drugi ljudi, pogotovu jer sam mislila da sam bliska sa svojom decom. Moj sin Geri je plakao satima, nikada ga nisam videla da tako plače, i to sve zato što se osećamo kao da nismo dovoljno dobro zaštitili Pamelu – ispričala je Kerol.

– Napisala je “Mama, nemoj ovo da shvatiš lično, mnogo te volim i svu snagu i navike za rad smo dobilii od tebe”. Jednostavno je želela da skine taj teret. Mora da joj je bilo veoma teško, pogotovu u tim godinama – rekla je tada glumičina uznemirena majka.

Foto/MIKE VOGL.vogl-perspektive.at/APA-PictureDesk via AFP

Kerol se posebno zabrinula zbog tvrdnji da ju je i bebisterka zlostavljala. Kako kaže, ona je radila, i davala je sve od sebe da bude tu za Pamelu i njenog brata kada god je mogla.

– Pam i ja smo bile veoma bliske tada, radila sam danju i trudila sam se da budem kući svake večeru sa njom i njenim bratom. Ako je zaista s*ksualno zlostavljala bebisiterka od šeste do desete godine, onda je to zaista teško za podneti. Ali ne se sećam koja je to bebisiterka o kojoj Pam priča, bilo ih je puno – ispričala je Pamelina majka.

Ona veruje da je njena ćerka iznela ovo bolno priznanje jer je tako želela da pomogne drugim devojkama koje su preživele silovanje da pričaju o tome, a ne da sve drže u sebi.

Pamela se UDALA za svog telohranitelja: ČETVRTO “da” izgovorila na istom mestu gde i njeni roditelji



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar