Na njih Dejan Stanković više ne računa: Zvezda spremila čistku na kraju sezone

Biće zanimljivo u letnjem prelaznom roku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crvena zvezda je već krenula jednim okom da gleda ka letnjem prelaznom roku. Očekuje se da stignu velika pojačanja poput Aleksandar Dragovića i Aleksandara Prijovića, a pominje se čak i bivši kapiten Srbije Aleksandar Kolarov.

Njihovi dolasci na Marakanu značajno će potrošiti finansijska sredstva crveno-belih, pa se očekuje da crveno-beli naprave čistku i odrekneu se usluga pojedinih igrača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je preneo Mondo, osmorica fudbalera imaju zeleno svetlo da napuste klub. U pitanju su ovogodišnji “bonusu”, koji sledeće godine to neće biti, Njegoš Petrović, Željko Gavrić i Veljko Nikolić, dok nestašni dečko Andrija Radulović takođe može da napusti Zvezdu.

Pored pomenute četvorke, Zvezdini igrači na pozajmicama – Srđan Babić (Famalikao), Srđan Spiridonović (Genčlerbirligi) i Erik Jirka (Mirandes) su takođe na listi za prodaju. Nadaju se iz sportskog sektora Zvezde da bi mogli da napune kasu kluba, dok jedini nosioc igre koji može da ode ukoliko dođe dobra ponuda je Miloš Degenek.

Veruju u Ljutice Bogdana da će profitirati od ovih igrača, koji nisu u planovima Dejana Stankovića. Osim njih, u slučaju dobre ponude mogu da idu i Srnić, Pankov, Vukanović, Pavkov i Krstović.

Takuma Asano u Crvenoj zvezdi? Evo šta “delije” kažu o ovoj ideji (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar