Gledali ste ih ZALJUBLJENE u seriji Kalkanski krugovi: Mnogi ne znaju da su ZAJEDNO i u privatnom životu

Glumci dele privatno i poslovno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/Ivana__zecevic

Mlade i talentovane glumce gledali smo ih u ulozi ljubavnog para u seriji “Kalkanski krugovi”, a mnogi ne znaju da su Ivana Zečević i Pavle Mensur zajedno i u privantom životu.

Ivana i Pavle uživaju u ljubavi, a mlada glumica otkriva kako žive i šta se u njihovim životima promenilo od emitovanja serije i popularnosti koju su stekli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pavle i ja smo relativno skoro pričali, ali nije se ništa promenilo. Jeste malo više pažnje na društvenim mrežama, prilaze ljudi na ulici – ali nije ništa što me opterećuje. Generalno, moj život je isti, ništa se nije promenilo – priznala je Ivana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ivana___zecevic

Kaže, žive život dvoje mladih studenata u malom stanu.

– Apsolutno. Išlo je prirodno, sve kod nas ide prirodno. Kako nas je život vodio, tako smo i odlučivali. Sve je iz ljubavi. Traje dve godine i dva-tri meseca. Volimo da trošimo pare na dobru klopu, ali sve je isto kao i ranije – objasnila je lepa glumica koja se sa Pavlom upoznala preko fakulteta i snimanja.

– Sreli smo se na Fakultetu dramskih umetnosti. Onda nas je spojila “Grupa” i počeli smo da se družimo. To bi u nekoliko reči bio neki kratak istorijat naše ljubavi – istakla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ivana___zecevic

Inače, Pavle Mensur je sin naših poznatih glumaca Irfana Mensura i Srne Lango.

– Gledajući roditelje shvatio sam da je gluma jedan krvav poziv. Publici često sa strane to ne izgleda baš tako. Srna i Irfan su se trudili da me odvuku od tog poziva. Međutim, kad su shvatili da samo time želim da se bavim, dobio sam njihovu podršku. Sada im je i drago i ponosni su što neko nastavlja da se bavi onim u čemu su oni uspešni već decenijama – rekao je jednom prilikom Pavle.

Pre Srne Lango Irfan je bio oženjen OVOM lepoticom: Imaju sina Filipa, a i danas PLENI izgledom (FOTO)



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar