Nakon priznanja da je SILOVANA, oglasio se Minin bivši: Rekao TEŠKE reči, pa umešao i Vladimira Tomovića

Mnoge je šokirala Minina ispovest kod Dreveta mudrosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Takmičarka svih sezona rijaliti programa “Zadruga” Mina Vrbaški šokirala je bolnom ispovešću kod Drveta mudrosti kada je priznala da je bila silovana.

Mina je ovim putem ispričala da diskvalifikovani takmičar Vladimir Tomović otkrio njenu tajnu da je bila silovana i to Filipu Caru. Inače, mnogi su znali da Vladimir zna Mininu tajnu još od “Zadruge 2”, a on je stalno isticao kako je neće otkriti, a onda to i uradio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada se oglasio i Minin bivši dečko Mensur Ajdarpašić. Poznato je da su Mensur i Mina bili u vezi, koja se na buran način završila, a svi znaju i kakav je on sukob imao sa Vladimirom Tomovićem. Na pitanje kako komentariše sve što se desilo, Mensur je odogovrio:

– A dobro, to je taj kult ljudi, Čolak, Tomović, Bora, Mina… Mislim, problem između njih i njihovih očekivanja međusobno… Ali jedna potajno najveća ljubav ikad u Zadruzi, Vladimir i Mina, ma nemojte mi reći da je do toga došlo… Znao sam ja tu njenu tajnu i još dosta njih. Ali nije mi stalo do male Mine Vrbaški kao njemu, niti mi išta znači da bih bilo šta iznosio, pored svih neistina koje je rekla o meni i našem odnosu. Oni se vole, slabi su jedno na drugo… Baš šteta, a obećali su jedno drugom dosta, da bi deca Vrbaški i Tomović trčala po Bartuli sad. Nego dobro, ovo je još jedna u nizu njihovih tajni. Nije moja stvar. Da žive u Bartuli u bungalovima (smeh). Rođeni jedno za drugo! Najskladniji par ikada, javnost nije videla toliko slične osobe u istoriji rijalitija. No naposletku bi oni kao Miljana u rijalitiju bili sa decom. Kad tad bi on to rekao (tajnu), verujte mi – rekao je Mensur.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar