HOROR

Čola ovaj događaj nikada neće zaboraviti: Moju suprugu je obožavateljka napala i NOŽEM je ISEKLA po licu

Svoju porodicu retko eksponira u javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Pevać Zdravko Čolić svojim pesmama već decenijama uspešno vlada domaćom scenom.

Uprkos velikoj popularnosti, on se uvek trudio da privatni život drži daleko od očiju javnosti, a razlog za to su možda i neke neprijatnosti koje su mu se događale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je on jednom prilikom, prenosi Blic.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sa suprugom Aleksandrom u ljubavi je od 2001. godine i imaju dve ćerke. Pevač je izjavio i da ona njegov posao prihvata normalno i da nije ljubomorna.

-Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga – istakao je Čola, prenosi pomenuti medij.

Zdravko Čolić je u braku 19 godina, ali ne poriče da je bilo FLERTA SA STRANE: Mnogi to neće da priznaju



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar