Ispisali dete iz škole i pred početak epidemije krenuli na put oko sveta, a onda se desio obrt (FOTO)

Imali su samo jednu želju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/around.the.world.family

Kloi (27) i Džej (28) Hamond iz Velike Britanije oduvek su imali isti san – da upoznaju ceo svet. Kada su ušli u vezu, obećali su jedno drugom da ako ikada dođu u tu finansijsku situaciju, neće oklevati ni tren.

I to se i dogodilo, samo u malo ekstremnijem obliku. Hamondovi su naime, 2019. godine prodali sve što su imali i od 180.000 evra izdvojili su skoro celu svotu da zaista upoznaju svet.

Paralelno sa ovim poduhvatom, ispisali su dete iz škole, što je šokiralo familiju i prijatelje. Živeći pod geslom “jedan je život” troje Hamondovih su taman počeli da obilaze svet kada ih je zaustavila epidemija koronavirusa – morali su u karantin u kojem su bili nekoliko meseci.

– Bili smo vrlo mladi kad smo dobili dete i logičan sledeći korak nakon roditeljstva bio je započeti sa štednjom i osigurati stabilan dom. Međutim, nakon što smo u proleće 2019. uzeli mesec dana odmora kako bismo istražili i upoznali jugoistočnu Aziju, potpuno nas je obuzela ‘putnička groznica’ – odlučili smo da želimo stalno da putujemo, zbog čega je naša želja za kupovinom kuće do daljnjega stavljena na čekanje – kažu supružnici.

Kako su se granice ponovo donekle otvorile za Britance, Hamondovi su krenuli put Evrope, pa gde stignu – stigli su.

Roditelji u neverici: Škola uvela niz novih pravila i zabranila učiteljima da decu OVAKO pozdravljaju

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar