Majka iz Prijepolja opisala kako je UBILA svoje DETE: Stavila sam ga u kesu, onda… niko mi nije pomogao

Prijepoljska policija je odmah obaveštena o svemu posle čega je počela potraga za bebom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/cookie_studio, Rina

Dvadesetogodišnjakinja iz Prijepolja, koja je osumnjičena da je prekjuče, pošto se porodila u svojoj kući, usmrtila bebu i bacila je u kontejner, priznala je čedomorstvo.

Prema saznanjima iz prijepoljske policije, porodilja je juče popodne na saslušanju rekla da je novogođenče ugušila stavivši ga u kesu, a potom ga je ostavila u kontejneru. Ona je ispričala da je u to vreme bila sama u kući i da joj niko nije pomogao u ovom nedelu, piše Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prethodno je odbukcijom tela bebe utvrđeno da je beba rođena živa i da je smrt nastupila gušenjem, posle čega je majka osumnjičena za teško ubistvo. Određena joj je mera zadržavanja iako je još bila na lečenju, a posle izlaska iz bolnice i saslušanja u Prijepolju sprovedena je u Užice gde će sudija za prethodni postupak Višeg suda danas odlučiti da li će joj biti određen pritvor.

Foto: RINA

Prijepoljka osumnjičena za teško ubistvo u sredu pre podne u pratnji svoje majke javila se lekarima u Prijepolju žaleći se na ginekološke probleme. Doktori su odmah ustanovili da se ona porodila, najverovatnije u kućnim uslovima, što je ona u početku negirala. Posle je rekla da je dete ostavila u komšiluku.

Prijepoljska policija je odmah obaveštena o svemu posle čega je počela potraga za bebom. Nađena je kontejneru u naselju Hašimbegovića polje, blizu kuće gde živi porodilja. Odmah je prevezena u bolnicu gde su lekari mogli samo da konstatuju smrt.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar