Sprema se rat uoči polufinala ABA lige: Branko Lazić isprozivan, pale teške i opasne uvrede! (FOTO)

Nije ga štedeo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Košarkaš Mornara, Džejkob Pulen, ljut je i razočaran nakon što je ABA liga proglasila dobitnike ovosezonskih individualnih nagrada.

Njega je posebno naljutila činjenica da za njega nije bilo mesta u najboljem timu šampionata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osim što je izrazio nezadovoljstvo na svom nalogu, isto je učinio i na profilu ABA lige i to na objavi kojom je javnost obaveštena da je Branko Lazić proglašen za najboljeg defanzivca.

“50/40/90 i nema me u najboljem timu ABA lige, a da ne pominjem da smo ušli u plej-of. I da, Tejlor Smit je najbolji defanzivni igrač sezone. Ili nagrađuješ pobede, ili statistiku, u svakom slučaju lista ABA lige je loša”, poručio je Pulen putem naloga na Tviteru.

To je samo još jedna potvrda da u Mornaru ne cene previše Lazićeve sposobnosti. Ranije ove godine, nakon pobede Zvezde u Baru, trener Mihailo Pavićević govorio je o kriterijumu sudija.

“Samo sam pitao sudije kako je moguće da je Lazić statistički najgori igrač Evrolige, u kojoj oni sude i da odmah nakon pet minuta mora iz igre zbog problema sa faulovima, a u ABA ligi je najbolji defanzivac? Ovo je jedina liga na svetu u kojoj se favorizuje odbrambeni igrač pre napadača. Lazić čupa, gura, udara sve najbolje protivničke igrače, to je radio u duelima sa Pulenom i Vajthedom i sve mu to prolazi”, poručio je tada Pavićević.

ABA liga promenila logo: Noviteti pred početak plej-ofa (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar