OBOREN rekord: Do 17 časova se za 60 evra državne pomoći prijavilo skoro 1,4 miliona građana

Kada su ranije tokom dana pravljeni preseci, taj broj je vrtoglavo rastao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimeda/Nuno André/Panthermedia, david Bayliss/Alamy/Alamy

Elektronska prijava građana za novčanu pomoć države počela je u ponoć, a danas do 17 sati preko portala Uprave za trezor prijavilo se 1.373.319 građana.

Podsetimo, i kada su ranije tokom dana pravljeni preseci, taj broj je vrtoglavo rastao – do 10.00 se prijavilo 524.000, a do 13.00 je “pao” prvi milion, prenosi Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako da se prijavite?

Do 5. maj moguća elektronska prijava i to preko preko sajta Uprave za trezor, gde će građani morati da unesu tri podatka. Kada uđete na sajt idp.trezor.gov.rs, treba da kliknete na polje “Podnošenje prijave” i tamo unesete svoje podatke – JMBG, broj lične karte i banku u kojoj imaju otvoren račun.

Dr Tiodorović OTKRIO da li će se održati Exit Festival: Naglasio je jednu BITNU stvar

Građani koji se prijave od danas do 15. maja, i koji ispunjavaju sve uslove, dobiće ukupno 60 evra. Prvih 30 evra penzioneri će dobiti 6. maja, dok će isplata ostalim građanima krenuti 12. maja i biti završena do oko 20. maja. Drugih 30 evra, i penzionerima i ostalim građanima, biće isplaćeno u novembru.



Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. To samo govori o egzistencijalnoj ugrozenosti velikog broja gradjana I da I'm potrebna novac za prezivljavanje ( oko 1,5 million gradjana Srbije je bez prihoda).

    Odgovori

Ostavite komentar