Brutalna Dileta više neće da ćuti: Kakav bre, Ibrahimović, zašto moram da se muvam sa fudbalerima? (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Giuseppe Cottini/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikada se do sada nije oglašavala o svom privatnom životu u komentarisala muškarce s kojima je u vezi, ali tvrdnje italijanskih medija poznata vodteljka Dileta Leota nije mogla da istrpi.

Tamošnji mediji su tokom vikenda javili da je Dileta definitivno ostavila turskog glumca Džana Jamana i da je “uplovila” u vezu sa potpredsednikom Rome Rajanom Friedkinom.

To je dotuklo, pa je Dileta je morala da se oglasi porukom na Instagramu.

– Uvek sam do sada ćutala, možda sam i pogrešila. Svakodnevno sam trpela otrovne tračeve, fotografi su kampovali pred mojom kućom i hvatali svaki moj potez. Umorila sam se čitajući svakojake natpise o meni na društvenim mrežama i vestima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta)

– Objasnite mi zašto žena ne može da ima prijatelje, a ne samo ljubavnike. Jer, ako se sastanem sa nekim momkom na aperitivu, da li to znači da ćemo razgovarati o ljubavi? Ako radim reklamu sa poznatim fudbalerom, zašto to znači da smo mesecima u tajnoj vezi? Ako izlazim sa lepim glumcem i ako sam srećna, zašto je to onda izmišljenja priča? Ako sam u trenutku odlučila da odustanem od putovanja, zašto da govorimo o krizi među nama?

– Ja, Dileta Leota, negiram sve glasine koje su me povezivale sa Ibrahimovićem i Friedkinom, kao i krizi moje veze sa Jamanom – između ostalog je rekla Dileta.

Glumica iz filmova za odrasle proganja fudbalsku legendu: Skandaloznim fotkama ga poziva na blud! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar