OŠTRI

Tara i Ša osuli paljbu po Ivi Grgurić: NABIĆEMO joj našu budućnost u FACU čim izađemo odavde

"Ona je bila sa čovekom koji je 50 godina stariji od nje kako bi sebe i mamu nahranila paštetama", rekla je Tara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Nakon što su sinoć nakon svog nastupa na “Zadrugoviziji” ušli u raspravu sa Ivom Grgurić koja je bila član žirija, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša pojavili su se u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Oni su prokomentarisali sve što se izdešavalo i rekli šta misle o Ivi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ŽESTOKA SVAĐA Tare i Ša sa Ivom Grgurić na “Zadrugoviziji”: Ovaj nastup je isti kao vaša ljubav (VIDEO)

“Samo bih poručila Ivi Grgurić da razlika između mene i nje jeste ogromna. Ja sam sa momkom koji je stariji od mene 20 godina, a ona je bila sa čovekom koji je bio od nje stariji 50 godina i bio u invalidskim kolicima i imao mlitavi polni organ. Ona je sve to radila da bi nahranila sebe i svoju mamu paštetama i da bi napunila frižider, kako ona kaže. I zbog svoje kao tužne prošlosti”, počela je Tara.

Nakon SKANDALOZNE svađe sa Tarom i Ša, oglasila se Iva: On je IZGUBIO zlato, a dobio je ništa

“Sada mene osuđuje. Kaže: ‘Tvoja sadašnjost je gora od moje prošlosti’. Moja sadašnjost je veoma lepa, a to što se svađamo, ali svakako ćemo istrajati. Nabićemo joj našu budućnost u facu čim budemo izašli odavde. Te moralne gromade što su pobedile na osnovu što su plakale i kukale, a mi je vređali jer je k**va raspala, to je njen problem. Ne može meni niko da glumi moralne gromade. Ja sam možda klinka od 21 godinu, ali i te kako znam šta se dešava i upućena sam u estradu. Neka budu malo tiši, da ne bi ja bila malo glasnija”, dodala je ona na to.

I Ša je stao na stranu svoje ljubavnice.

“Meni je samo krivo što sad neki pevači kao komentarišu negativno naš nastup. Okej, nismo se nešto ni pripremili. Bilo je bez energije. Malo mi je to sramno što su spuštali kao stolice zbog Tarinog rečnika. Kome smeta naša ljubav, neka im smeta, ali mi ćemo uspeti”, rekao je on u pomenutoj emisiji.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar