Cela Đokovićeva sezona mogla bi da bude u velikoj opasnosti: “Izgledao je kao 50. na svetu”

Razgovarali smo sa bivšim selektorom teniske reprezentacije Radmilom Armenulićem o velikom iznenađenju u polufinalu Srbija opena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Adam Lacy/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Nije se proslavio Novak Đoković na početku sezone na šljaci.

Prvi reket sveta ispadao je pre vremena i u Monte Karlu i u Beogradu, a teniski ekspert i bivši selektor reprezentacije Radmilo Armenulić izneo je za Objektiv svoje viđenje ovog problema.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Novaku nije funkcionisao ritern, bio je nesiguran i jednostavno pobedio je bolji igrač. Karacev je imao sve elemente tenisa, pa je izgledalo kao da je on prvi igrač sveta, a Đoković recimo pedeseti. Smatram da je ovo jedan od poraza koji će najviše da ga boli. Izgubio je u Monte Karlu i u Beogradu i mislim da sve to može da se odrazi na dalji tok sezone”, istakao je Armenulić za Objektiv.

Prokomentarisao je i paklenu konkurenciju na predstojećem grend slemu u Francuskoj.

“Rolan Garos je obično rezervisan za Rafaela Nadala. Španac nikada nije u formi, ali kada dođe u Pariz vrati se u svoj ritam i osvoji. Ipak, igraće i drugi teniseri poput Grka Stefanosa Cicipasa, Nemca Aleksandera Zvereva, odnosno, Rusa Andreja Rubljova i Danila Medvedeva.”

Kompletnu priču sa Radmilom Armenulićem možete pročitati u štampanom izdanju Objektiva za ponedeljak 26.april, a tu ćete pronaći i mnogo drugih interesantnih tema.

Piše: Uroš Selenić

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar