Crnogorska država nastavlja da se BRUKA: Uhapse vođu “kavčana”, puste ga, pa ga PONOVO uhapse

U toku je policijska akcija hapšenja ostalih navodnih članova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/AA/ABACA/Abaca Press

U Kotoru su večeras uhapšeni navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan, njegov telohranitelj Vladimir Vučković i Kotoranin Zoran Kažić.

Za ostalim navodnim članovima tog klana koje je ranije danas suduja za istragu Miroslav Bašović pustio na slobodu policija traga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veće podgoričkog Višeg suda preinačilo je nešto posle 19 časova odluku sudije Bašovića i prihvatilo predlog Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da navodne članove kavačkog klana pošalje u pritvor.

U toku je policijska akcija hapšenja ostalih navodnih članova kavačkog kriminalnog klana koji su ranije danas zajedno sa Kašćelanom, Vučkovićem i Kažićem bili pušteni nakon tužilačkog zadržavanja.

Podsetimo, u akciji Sektora za borbu protiv kriminala i Specijalnog državnog tužilaštva, pre tri dana uhapšeni su Kašćelan (58), njegov tjelohranitelj Vladimir Vučković (46) iz Herceg Novog, Kotorani Miloš Radonjić (35), Krsto Maroš (43) i Zoran Kažić (46), kao i Podgoričanin Darko Prelević (31) nastanjen u Pljevljima.

Da bi nakon toga Viši sud odbio je predlog Specijalnog državnog tužilaštva da se Slobodanu Kašćelanu i još 13 osumnjičenih.

Takođe, za drugim vođom Radojem Zvicerom je pokrenuta potraga. Međutim, sve prilike su da je Zvicer “zbrisao” i da policija ne može da mu uđe u trag.

Kašćelana puštaju na SLOBODU, a Zvicer u BEKSTVU: Velika SRAMOTA i blamaža crnogorske vlade i države



Izvor: Vijesti.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar