TUGA

Balkan je pevao njegov hit devedesetih: Povukao se zbog tragedije i odao PIĆU, porok ga je odveo u SMRT

Tragična priča zvezde devedesetih...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Karlo Jurčević, hrvatski pevač, proslavio se devedesetih godina kada je snimio pesmu “Daj mi vina” sa grupom “Dar mar”. Ova pesma jedan je od najvećih hitova iz tog perioda, a izvodi se i dan danas na mnogim žurkama i proslavama.

Nakon raspada grupe Karlo je nastavio solo karijeru, a onda se zbog smrti majke i zdravstvenih problema sestre povukao sa javne scene. Jedno vreme bio je vlasnik kafića u Splitu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pretprošle godine ceo region rastužila je vest da je Karlo preminuo u splitskoj bolnici od, kako se navodilo, ciroze jetre. Smrt zvezde devedesetih godina potvrdila je pevačica Đana Apostoloski.

Pevač iz Zvezda Granda izvršio SAMOUBISTVO: Pevačica otkrila kako su izgledali Momirovi POSLEDNJI SATI

“U šoku sam ceo dan. Bio je dobar čovek i veliki talenat, ali otišao je pogrešnim putem. Nije uspeo u onome što je hteo. Celo vreme bio je sam, a pre dve godine umrla mu je sestra. Zatvorio se u sebe i odao se alkoholu. Sad mi je žao što sam mu se retko javljala. On bi uvek nazvao i pitao kako sam, kako su svi, a danas svi tako užurbano živimo, uvek bih rekla da ću mu se javiti. I sad mu se više nikad nećemo moći javiti”, ispričala je ona kroz suze za hrvatske medije.

Inače, ovaj pevač se pre šest godina zabavljao kratko sa Fani Čapalijom, bivšom hrvatskom misicom, ali ta veza nije potrajala. Oni su prethodno bili prijatelji, a ostali su u dobrim odnosima i nakon raskida. Fani je bila neutešna kada je saznala da je Karlo preminuo.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar