Maca OPLEO po Kesiću i Ivanoviću: “Bumbari, šišmiši, imaju sendvičare, ali iz KRUGA DVOJKE” (VIDEO)

Neke stvari ti stvarno ne mogu biti smešne ako si imalo civilizovan, podvukao je voditelj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Voditelj Dragan Marinković Maca kritikovao je vodetelje Zorana Kesića i Ivana Ivanovića, istakavši da njihov humor nije smešan.

– Ja ne volim ovo što radi Kesić, Ivan Ivanović. Onaj ko je na vlasti, on je toliko u medijima da je normalno da će imati milion gafova. Ali inače, šta je tu šega? I ta satira mora biti visoko sofisticirana. Smejati se nečijim glavama, lapsusima, izjavama i ostalo, to nije, jarane, smešno. Šta si ti sad, veliki? Inače, ja sam prekinuo prijateljstvo, poznanstvo sa mnogima kad sam video šta im je šega – poručio je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vidno iznerviran Marinković ih je takođe nazvao licemerima i bumbarima, podvukavši da oni imaju svoje “sendvičare”, ironično naglasivši da se to ne računa jer su iz kruga dvojke.

– Neke stvari ti stvarno ne mogu biti smešne ako si imalo civilizovan. Svi su oni bumbari, i taj Ivan Ivanović, šatro izbačen s Prve, a već potpisao ugovor s ovim. Nemoj se folirati, šta si ti, francuski revolucionar na barikadama, u tebe udaraju vetrovi? Nisam te prepoznao, bumbar, ćuti tu i uzimaj repa (pare) i nemoj vređati inteligenciju ljudima. A pljuješ kao sendvičari, a imaš i ti sendvičare, ali to je krug dvojke, kao kad su pljuvali po Pinku, a Prva je, sve gosti Karleuša, Ceca, ali su kao urbani, a ovi su seljačine pinkovske. Marš u p***u materinu, licemeri, šišmiši – rekao je voditelj.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. A ti si jedan prljavi i neuredni bosančeros sa periferije Sarajeva, koji se onako musav i mastan vucarao po farmi i prodavao jeftine prostačke viceve sarajevske raje. Hajde ćuti tamo na smrdljivom pinku putujući glumče. Da se klanjaš krugu dvojke dok si živ, što si uopšte i došao u Beograd. Nije postojala nikakva potreba da dolaziš ovamo sa svim svojim prostaklukom. Takvi samo duhovno i fizički zagadjuju ovaj grad.

    Odgovori
  2. Stefane zašto ih gledaš, ipak ostani na Pinku , a maco vrati se u Bosnu i pobedi još neke iz Bosne sa sobom i spasi Srbiju

    Odgovori

Ostavite komentar