BIZARNA scena u Vukovcima: Porodica htela da sahrani preminulog, SLEDILI se kad su otvorili GROBNICU

Iako postoje tvrdnje da leš nije ni bio u kovčegu, već samo ubačen u grobnicu, policijska uprava govori suprotno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/PublicDomainPictures

Policija i tužilaštvo pokušavaju da utvrde ko je i kada sahranjen u tuđem grobu u zetskom selu Vukovci, odnosno, čije su kosti nedavno pronađene u tom grobu.

Iz Uprave policije je potvrđeno da je jedna porodica iz Vukovaca, kada su pokušali da sahrane preminulog člana porodice, u grobnici pronašla nepoznati leš.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako dobro upućen izvor tvrdi da ženski leš nije bio u kovčegu, već samo ubačen u grobnicu, policija govori suprotno – da je bio u kovčegu.

– Početkom meseca porodica iz Vukovaca pokušala je da sahrani preminulog člana. Kada su otvorili porodičnu grobnicu unutra su pronašli kovčeg u kom su bili posmrtni ostaci. Nije im bilo poznato ko je sahranjen, ni kada, zbog čega su pozvali policiju. Mi smo, nakon tog obaveštenja, izašli na lice mesta i obavestili tužilaštvo, objasnili su iz UP.

Ističu da su naložena veštačenja kojima će se pokušati utvrditi vreme smrti i identitet osobe čiji posmrtni ostaci su pronađeni zakopani u tuđem grobu.

– Proveravamo sve baze podataka kako bi utvrdili da li je u vreme koje odgovara vremenu smrti, prijavljen nestanak neke osobe. To bi umnogome olakšalo istragu, a svakako će se utvrđivati i da li je, samo, neko iskoristio prazan grob jer nije imao gde sa pokojnikom, rečeno je iz UP.

Iz te bezbednosne institucije kazali su da će nakon što se utvrdi vreme smrti, proveriti i sa pogrebnim preduzećima da li je neko od njihovih zaposlenih prevozio pokojnika do tog groba.

Nisu ni slutili da će devojčica (15) iz Kragujevca dići ruku na sebe: Osećala VELIKI PRITISAK zbog škole

Pronalazak pokojnika u tuđem grobu napravio je paniku u zetskom selu Vukovci.

Jedan od sagovornika, koji je i prijavio novinarima taj nesvakidašnji događaj, kazao je da se u Zeti spekuliše da je u grobu pronađeno telo ubijene žene.

– O tome se zvanično ćuti, ali mi znamo da su ljudi otvorili grob jer su morali da sahrane babu koja je preminula. Dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. U njihovom grobu bilo je telo žene. Neshvatljivo je da se nešto takvo dešava i zataškava, kazao je sagovornik.

Izvor: Vijesti.me

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar