UŽAS

Poznati jutjuber imao tešku saobraćajnu NEZGODU: Slomio sam deo leđa i imam PUKOTINE na kičmi (FOTO)

Fotografije iz bolnice sve uznemirile

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/jeffreestar Verified

Poznati svetski šminker i jutjuber Džefri Star doživeo je saobraćajnu nezgodu, a njegovi obožavaoci o svemu su obavešteni putem društvenih mreža.

Foto: Instagram/Printscreen/
jeffreestar

Naime, na Tviteru je osvanula fotografija iz bolnice na kojoj su Džefri i njegov saputnik.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pre nekoliko sati Džefri i Danijel su učestvovali u teškoj saobraćajnoj nesreći. Automobil se prevrnuo tri puta nakon što su naleteli na crni led na putu. Obavestićemo vas o njihovom stanju nakon što nam lekari daju više informacija. Veoma smo zahvalni što su obojica živi”, stoji u ovoj objavi.

Iz policije su za magazin People potvrdili da je STar vozio, ali da ni on nii njegov prijatelj Danijel nisu bili pod dejstvom alkohola.

Fotografije koje su ostavile svet u ŠOKU: Breda Pita telohranitelji izvoze u INVALIDSKIM kolicima (FOTO)

“Jutros smo proživeli jedan od najstrašnijih trenutaka u životima. Zahvalan sam što sam još ovde. Bol je nepodnošljiva jer sam slomio deo leđa, a imam i pukotine na kičmi. Lekar kaže da će oporavak trajati nekoliko meseci, ali da ću se potpuno oporaviti”, napisao je Džefri na Tviteru i Instagramu.

“Moj najbolji prijatelj Danijel ima unutrašnje povrede, a zato što je preživeo rak debelog creva tri puta, on ima komplikacije i sada je na monitoringu 24/7. Znaćemo više ubrzo. Hvala svima koji se interesuju”, zaključio je jutjuber u svojoj objavi.



Izvor: Objektiv.rs, People

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar