Kralj NBA lige se zove Nikola Jokić: Košarkaška vladavina čudesnog Srbina, Hjuston je demoliran (VIDEO)

Da se zna ko je MVP

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Ništa novo u NBA ligi… Nikola Jokić na MVP nivou i još jedna u nizu partija za košarkaške udžbenike. Srpski centar je nosio Denver do pobede nad Hjustonom rezultatom 128:99. Ekipa Majkla Melouna nije dozvolila iznenađenje na sinoćnoj utakmici i bez problema je izašla na kraj sa poslednjim timkm Zapadne konferencije.

Jokić je očekivano bio najbolji na parketu, iako je na terenu proveo samo 27 minuta. Za pomenuto vreme je postigao 29 poena, upisao 16 skokova, a tri asistencije su su nedostajale za 16. ovosezonski tripl-dabl. Zanimljivo, Jokić nije ni ulazio u poslednjoj deonici, pošto je sve bilo rešeno i Meloun je želeo da odmori svog najboljeg košarkaša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nagetsi su dugo godina imali problem na gostovanju Hjustonu, pre svega zbog Džejmsa Hardena, ali odlaskom “Brade” ova ekipa je postala džak za udaranje. Denver je rutinski uzeo skalp Roketsima i tako stigao do 36. pobede u ligi. Osim Jokića, Denver je u timu imao raspoloženog Majkla Džuniora Portera koji je utakmicu završio sa 21 poenom.

Kod Roketsa najefikasniji igrači bili su Keli Olinik sa 23 poena i Džejšan Tejt sa 21.

Jokić totalno zaludeo Amerikance: Zbog njega su počeli da kupuju majice sa natpisom na srpskom (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar