Nakon šokantnog poraza od Rubljova: Nadal brutalno iskren, Španac potučen do nogu

Iskrene reči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Španski teniser i kralja šljake Rafael Nadal poražen je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu od Andreja Rubljova sa 2:1.

Odmah posle meča Nadal je istakao da je Rus odigrao fantastično danas:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kada igrate protiv sjajnog igrača kakav je Rubljov, a ne igrate dobro onda izgubite. Iz nekog razloga sam imao problem sa servisom, servis mi je bio katastofalan i to je uticalo na ostale segmente igre i skretalo mi je fokus “, istakao je nakon meča Nadal.

“On je igrao dobro, agresivno kao što sam znao i da hoće. On je sjajan momak i srećan sam zbog njega. Što se mene tiče, propsutio sam da na najbolji način počnem sezonu na šljaci. Idem u Barselonu, nastavljam sa treninzima. Bekhend je bi dobar, ali nisam mogao na taj način da otvorim teren. Bilo je tu još nekih detalja koji su na kraju napravili veliku razliku”, ocenio je Španac koji je na kraju i dodao:

“Nadam se da je ovaj meč samo jedan slučaj i da će nivo moje igre u Barseloni biti bolji. Nastavljam sa treninzima i trudiću se da budem bolji. Nema drugog načina, čeka me veoma važan mesec. Mislim da mi neće biti problem da popravim servis, ali i na tome ću raditi u narednom periodu”, zaključio je Nadal.

Foto ubod: Rubljov van sebe nakon pobede nad Nadalom, slika koja je obišla svet!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar