Bakir Izetbegović nastavio kampanju koju je započela Tanja Fajon: Želi da napravi AVETE od Srba

Bakir Izetbegović uputio je pisma predsedniku Evropskog parlamenta Davidu Sasoliju i predsedniku Evropske narodne stranke (EPP) Donaldu Tasku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Youtube printscreen

Niti neko dira Bosnu i Hercegovinu, niti je neko deli, ali Alijij sin i Tanja Fajon žele da naprave avete prvo od Srba, pa onda i od bosanskih Hrvata koji ništa protiv jedinstvene BiH i Dejtona nisu uradili!

Naime, predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović uputio je pisma predsedniku Evropskog parlamenta Davidu Sasoliju i predsedniku Evropske narodne stranke (EPP) Donaldu Tasku povodom „non-paper“ dokumenata koji su se pojavili u javnosti, a kojima se predlaže promena granica na Zapadnom Balkanu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Poznato Vam je da su građani BiH položili ogromne žrtve 90-ih godina prošlog veka braneći celovitost i teritorijalni integritet svoje države i da ne postoje okolnosti u kojima bi pristali da se odreknu i najmanjeg dela teritorije, a pogotovo ne političkom odlukom o ‘mirnom razlazu'”, navodi se u pismima.

Podsetimo, poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon pravi od muslimana žrtve i ugrožava Srbe i Republiku Srpsku, izazivajući veštačku atmosferu rata. Ovo je zaključak koji se može iz vesti iz postupaka političarke koja je počela da širi nemir tvrdnjama da je u planu raspad BiH.

Jasno je da Fajon ovim potezom pokušava da od Bošnjaka napravi žrtve, ugrožavajući Srbe i Republiku Srpsku.

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar