Kolike su ti GRUDI? Namamio učenicu (13) na jezivu prepisku ni ne znajući KO je ona i šta će uslediti

IT stručnjak nikom nije pokazivao svoje pravo lice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: uk.linkedin printscreen

Život i karijera uvaženog IT stručnjaka Adama Drejna (36) iz Velike Britanije nepovratno su uništeni posle jedne užasne prepiske koju je imao sa trinaestogodišnjom “učenicom” na internetu.

Drejn se mesecima kretao po nekim forumima i čet sobama tražeći što mlađe devojke i devojčice kako bi ostvario svoje bolesne želje i nagone.

Gde će joj duša? Šefica ju je OTPUSTILA dok se sinu borila za život, pa ju je KARMA brutalno kaznila

Pritom je kao IT stručnjak morao da zna da će po takvim mestima na internetu veoma moguće naići na “minsko polje” odnosno nameštaljku koja mu je uništila sve što je postigao.

Drejn je u januaru 2019. godine ušao na nekoliko foruma predstavljajući se kao student po imenu Lijam koji ima 19 godina i traži simpatične devojke za čet. Isticao je kako voli filmove, dobru rok muziku i provod, ne pokazujući naravno svoje pravo lice.

Međutim, posle 2-3 odbijanja nekih devojčica naleteo je na Moli. Moli je bila navodno učenica (13) a zapravo se radilo o policajcu na tajnom zadatku koji je vrebao pedofile.

Drejn je mislio da je uspešno namamio Moli na prepisku i posle nekoliko nedelja intenzivnog druženja, počeo je da joj piše svašta.

“Voleo bih da zavučem svoje ruke u tvoje gaćice. Mnogo me pališ. Kolike su ti grudi, koliko su porasle”, bile su neke od užasnih poruka na koje je “Moli” odgovarala naivno i ubedljivo, pa su se dogovorili i da se vide na izolovanom mestu u gradu Stouku.

Adam Drejn je došao sam, ali je otišao s lica mesta u policijskim kolima. Zbog epidemije koronavirusa njegov slučaj stajao je među ostalima na lageru u sudu, pa je tek pre dva meseca okončan.

Adam je upisan u registar pedofila, kažnjen je sa 6.500 evra i mora da se dve godine bavi društveno-odgovornim radom. Ukoliko ponovi ovo što je radio, sledi mu višegodišnja zatvorska kazna.

Profesor držao ČASOVE u karantinu: Roditelji nisu smeli u sobu, a onda je otkriveno šta je ZAISTA radio



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar