Recku ukinuta kazna: Kontroverzni trener opleo po FSS, pominjao i imena!

Naveo je da se bori sam i da nema zaštitu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Trener Dinama iz Vranja Dragan Recko Antić, danas je održao vanrednu konferenciju za medije. On je oštro kritikovao vrh saveza, uz tvrdnje da mu je suspenzija ukinuta.

– Mislim da su me Disciplinska komisija FSS kao i veliki broj članova sa vrha saveza drastično kaznili sa 18 meseci kao da sam najveći neprijatelj države Srbije i kao da sam “pobio” pola Kruševca. To je udar na mene, moju ličnost, moj trenerski poziv. Zna se ko je bio upleten u to: vrh Fudbalskog saveza na čelu sa Markom Pantelićem, Šurbatovićem, Tončevima. Jer ko može drugi da donese takvu odluku? Imaju snimke, imaju sve dokaze. Neću da pominjem svoje kolege, njihova imena, koji mnogo više psuju sudije. Uostalom zna ih cela Srbija. I kako se oni kažnjavaju, a kako se Recko kažnjava, počeo je Antić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Potom je dodao da je on označen kao neprijatelj zbog tvrdnji koje je izneo na račun Saveza. Naveo je da se bori sam i da nema zaštitu.

– Recko je u Srbiji označen kao neprijatelj zato što je javno govorio o mnogim prljavim stvarima jedne familije koja uporno želi da uništi Dinamo. Ja se sam borim i nemam zaštitu, kao što vidite nisam Vučićev trener. Da jesam sigurno ne bih bio kažnjen 18 meseci. Sam se borim za svoj klub, svoj grad i za sebe i svoju porodicu. Ne mogu da trpim nepravdu koja se nanosi kako meni tako i klubu i gradu i zato ponekada tako reagujem, zaključio je Dragan Antić.

Partizan ga izvukao iz vojske, on dao čuveni gol: Mislio sam da neću ni gledati utakmicu, a kamoli igrati



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar