OBJEKTIV SAZNAJE

Procureo ŠOK SPISAK! Mika Aleksić nije jedini, još tri filmska moćnika su ZLOSTAVLJALA glumice

Jedan od njih je glumicu pozvao u kancelariju, a onda je gurnuo kao stolu i krenuo da je skida

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr, Milena Arsenic/011info com

Slučajevi Miroslava Mike Aleksića i Branislava Lečića i grozne optužbe s kojima su se suočili tema je koja već više meseci unosi nemir među ljude, ali oni, po svemu sudeći, nisu jedini.

Građani bi bili šokirani kada bi saznali imena moćnika koji haraju Srbijom zloupotrebljavajući svoj položaj u društvu i sek*ualno zlostavljajući mlade saradnice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Objektiv je došao do saznanja da se na tom spisku nalazi nekolicina uticajnih ljudi iz filmske industrije koji ne prezaju ni od čega, pa čak i da prete uništavanjem karijere onim glumicama koje se suprotstave njihovom teroru.

ZAVET ĆUTANJA

“Kompletna industrija zna da se ovo dešava, ali niko nije dovoljno hrabar da prijavi nasilnike, posebno što su neki povezani s tajkunima, pa se žene plaše odmazde. Najviše pritužbi ima za trojicu iz filmske industrije koji su rado viđeni gosti po TV emisijama i redovno podržavaju glumice Danijelu Štajnfeld i Milenu Radulović kako bi stvorili lažnu sliku o sebi. Njima se neće stati na put ako te žene ne progovore”, otkriva izvor štampanog izdanja Objektiva, koji zna imena, ali ne želi da izlazi u javnost bez jasnih dokaza.

Naš sagovornik opisuje scenu kad mu je prišla mlada koleginica i požalila se na čoveka koga poznaje duže od 10 godina i za koga nikad ne bi pomislio da bi mogao da uradi takvu gadost.

Isplivala ŠOK INFORMACIJA! Branislav Lečić bio na ORGIJAMA kod poznatog biznismena, pijani imali odnose

“U tom trenutku snimao se film koji je postao neviđeno popularan, a njoj je to bila tek druga uloga u životu. Pošto je privlačna, bila je scena u kojoj je trebalo da se skine i odglumi orgazam s partnerom. Pre nego što se snimala scena, on je nju pozvao u kancelariju i tražio je od nje da mu pokaže kako će to da izgleda. Krenuo je da je pipa i tražio od nje da se skine gola i spava s njim tu na stolu”, kaže naš dobro informisani sagovornik i dodaje da se glumica jedva izvukla.

“Silovatelj, zatvor za Leku”: Lečićeva ćerka NAPADNUTA u Crnoj Gori? Vikali joj: Ti si SRAMOTA!

“Njoj je bilo neprijatno, htela je da pobegne odatle, ali joj on nije dozvoljavao. Zapretio joj je da će joj zauvek zatvoriti vrata filmske industrije i da nigde više neće moći da glumi. Postao je nasilan,
gurnuo ju je ka stolu i krenuo da je skida, ona je počela da plače i nekako se u tom trenutku otrgla od njega i pobegla. Kad mi je ispričala šta se desilo, nisam mogao da verujem. Posle sam posmatrao njegovo ponašanje, on je delovao kao da je sve u najboljem redu, pa sam pomislio da je to možda i izmislila”, dodaje naš dobro informisani sagovornik.

Foto: Objektiv.rs

Ceo tekst pročitajte u dnevnom listu Objektiv koji je sutra u prodaji.

Autor: Ekipa Objektiva



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Ja imam saznanja da nisu tri moćnika već pet plus dva političara i tri lekara i jedna glumica.Interesantno nema poznatih voditelja i novinara (kao na zapadu).

    Odgovori

Ostavite komentar